Hytter og tomter

Uvdal tilbyr salg og utleie av hytter, leiligheter og tomter, tett på uberørt natur. I Uvdal finner du ekte gleder i merkede stier og løyper, unikt jaktterreng og gode fiskemuligheter, samt familievennlige skianlegg på begge sider av dalen.

Uvdal er nøkkelen til spennende aktiviteter og tradisjonsrik kultur for hele familien. Det finnes tallrike kulturminner og gamle setertufter i kommunen. For å bevare områdets unikhet gjennomføres utbyggingen på en måte som bevarer både landskapet og miljøet.

» Les mer om hvorfor du bør kjøpe hytte i Uvdal

 
SMYL-LI AS Søre Vegglifjell
Smyl-Li tilbyr solrike, store og luftige hyttetomter med god tilknytning til langrennsnettet.
Les mer

BJØNNETUNET
Rett ved Uvdal skisenter ligger Bjønnetunet hyttefelt. Hyttefeltet ligger sentralt til, men likevel i fjellet, så her er det bare å knyte skoene å gå til utallige fine naturopplevelser
Les mer

DRØMMEHYTTA
Drømmehytta AS tilbyr flere typer nøkkelferdige håndlaftede tømmerhytter.

Les mer
UVDAL SKISENTER
Øvre Uvdal har tomter til salgs!
Forhåndssalget ble avsluttet i høst med 15 solgte tomter, men de siste 7 tomtene i «Hjertet» er fortsatt til salgs.

Les mer
FJELLSERVICE
Fjellservice tilbyr tomter nært alpinområdene. Beliggenheten nede i dalsiden gir godt le for vær og vind, så antall innedager bestemmer en stort sett selv.

Les mer
FJELLSNARET
Tomtene i Fjellsnaret har en unik beliggenhet fordi at alle tomtene er solvendte. Det er sol fra morgen til kveld. Alle tomtene har en fantastisk utsikt over Uvdal og Hardangervidda. Store eiertomter med beliggenhet 1050 moh.

Les mer
KVANNESTØLEN
Langt oppe i Numedalen ligger det en hyttegrend som er en liten fjellverden for seg selv. De som har hytte her trives veldig godt, og det er faktisk ledige hyttetomter.

Les mer
TROLLTJERNSTULEN OG SLÅTTELI
Høyt og snøsikkert på Dagalifjell, med langrennsporet rett utenfor døra på vinterstid, og herlig sykkel og vandremuligheter på sommeren.

Les mer
VASSTULAN 1100
På Uvdals tak ligger Vasstulan 1100. Vasstulan 1100 er trolig Norges høyeste beliggende hyttefelt med tilgjengelige nye tomter. Nye moderne hytter med fantastisk beliggenhet ved porten til Hardangervidda. Flott utsikt og gode solforhold. Ski in & out til langrennsløypene.

Les mer
UVDAL UTVIKLING AS
Uvdal Utvikling tilbyr unike hyttetomter i naturskjønne omgivelser – tett på Uvdal og Hardangervidda.

Les mer
DALSET UTVIKLING
Utvikling av høystandard hyttetomter. Beliggenhet i Nore og Uvdal kommune, ca 900 moh ved Eidsfjell. 1-2km fra Dalsethaugen og Persbuhaugen på Vegglifjell.

Les mer
 

Å bygge hytte i Uvdal er for mange et enkelt valg. Her finner du mindre trafikk og mer fredfulle omgivelser enn mange dalfører i Norge, uten å ofre den enkle tilgangen til vakker natur og aktivitetstilbud.

» Les mer om hvorfor du bør kjøpe hytte i Uvdal