Hytter og tomter

Uvdal tilbyr salg og utleie av hytter, leiligheter og tomter, tett på uberørt natur. I Uvdal finner du ekte gleder i merkede stier og løyper, unikt jaktterreng og gode fiskemuligheter, samt familievennlige skianlegg på begge sider av dalen.

Uvdal er nøkkelen til spennende aktiviteter og tradisjonsrik kultur for hele familien. Det finnes tallrike kulturminner og gamle setertufter i kommunen. For å bevare områdets unikhet gjennomføres utbyggingen på en måte som bevarer både landskapet og miljøet.

» Les mer om hvorfor du bør kjøpe hytte i Uvdal

UVDAL SKISENTER
Øvre Uvdal har tomter til salgs!
Forhåndssalget er avsluttet men de siste tomtene i «Hjertet» er fortsatt til salgs.
_
_

Les mer

FJELLSERVICE
Fjellservice tilbyr tomter nært alpinområdene. Beliggenheten nede i dalsiden gir godt le for vær og vind, så antall innedager bestemmer en stort sett selv.

Les mer

VASSTULAN 1100
Norges høyeste beliggende hyttefelt med tilgjengelige nye tomter. Fantastisk beliggenhet ved porten til Hardangervidda, og ski in & out til langrennsløypene.

Les mer

BJØNNETUNET
Rett ved Uvdal skisenter ligger Bjønnetunet hyttefelt. Hyttefeltet ligger sentralt til, men likevel i fjellet, så her er det bare å knyte skoene å gå til utallige fine naturopplevelser.
_

Les mer

SMYL-LI AS Søre Vegglifjell
Smyl-Li tilbyr solrike, store og luftige hyttetomter med god tilknytning til langrennsnettet. Sommertid kan du fiske i flotte ørretvann, sykkelturer, fotturer langs vei, merkede stier eller bare labbe i vei gjennom skog, myrer og på snaufjellet.

Les mer

DRØMMEHYTTA
Drømmehytta AS tilbyr flere typer nøkkelferdige håndlaftede tømmerhytter.Våre håndlaftede hytter leveres nøkkelferdige, og alle de ulike hyttetypene er tilgjengelig for visning.
_

Les mer

KVANNESTØLEN
Langt oppe i Numedalen ligger det en hyttegrend som er en liten fjellverden for seg selv. De som har hytte her trives veldig godt, og det er faktisk ledige hyttetomter.
_
_

Les mer

TROLLTJERNSTULEN OG SLÅTTELI
Høyt og snøsikkert på Dagalifjell, med langrennsporet rett utenfor døra på vinterstid, og herlig sykkel og vandremuligheter på sommeren.
_
_

Les mer

FJELLSNARET
Tomtene i Fjellsnaret har en unik beliggenhet fordi at alle tomtene er solvendte. Det er sol fra morgen til kveld. Alle tomtene har en fantastisk utsikt over Uvdal og Hardangervidda. Store eiertomter med beliggenhet 1050 moh.

Les mer

UVDAL UTVIKLING AS
Skreddersydde hytter og unike hyttetomter i naturskjønne omgivelser – tett på Uvdal og Hardangervidda.
_
_

Les mer

DALSET UTVIKLING
Utvikling av høystandard hyttetomter. Beliggenhet i Nore og Uvdal kommune, ca 900 moh ved Eidsfjell. 1-2km fra Dalsethaugen og Persbuhaugen på Vegglifjell.

Les mer

ARNATUNET UVDAL
Syv nøkkelferdige hytter på Arnatunet, rett ved Uvdal Skisenter. Velg fritt blant våre modeller, salget er i gang.
_
_

Les mer

TIURLEIKEN
Et sted for både ro og aktivitet. Unn deg tid til å nyte den fantastiske naturen og la sjelen strekke litt på beina. Nye hyttetomter med fantastisk utsikt på Tiurleiken i Hallandsfjell venter. Velkommen!.
_
_

Les mer