Det du ønsker deg


Uvdal Utvikling


Uvdal Utvikling AS har unike og varierte hyttetomter både på toppen og i bunnen av Uvdal Skisenter, og i en egen liten grend i Nørstebølia.

Uvdal Utvikling AS prosjekterer og bygger fritidsboliger på tomter i øvre Uvdal. Vi holder til like ved portalen til Hardangervidda, ca. 1000 m. o. h. Dette er en perle i naturen, både vinter som sommer. Her kan du nyte fritiden din. Gå på ski eller kjøre slalåm, uten kø, stress og mas. Det er her du kan nyte stillheten og den høye himmelen. Kort sagt; det er her du skal bygge hytta di.

I Uvdal har vi muligheten til å gi deg det du har ønsket deg. Uvdal Utvikling AS har unike og varierte hyttetomter både på toppen og i bunnen av Uvdal Skisenter, og i en egen liten grend i Nørstebølia. Her bygger vi hytteprosjekter i gjennomført Panoramastil (www.panoramahytten.no), både for salg og i samarbeid med kundene. I disse rolige, men sentrale omgivelsene, kan familien etablere sitt fritidsdrømmested, hvor batterier kan lades, og fritidsaktiviteter på mange plan kan utøves.

Kontakt oss
Telefon: 99 55 88 88
E-post: geir@wordpress-980719-3436624.cloudwaysapps.com