Overnatting


Torsetlia


Torsetlia har en normal kapasitet på rundt 100 sengeplasser fordelt på hotellrom, studioleiligheter, 2-roms leiligheter, samt 7 hytter.
5 av disse hyttene har utendørs boblebad!

Du kan leie hele stedet om du ønsker det. Firmasamlinger, selskaper, bryllup og idrettssamlinger er typiske situasjoner hvor vi har utleid hele stedet tidligere.
Hotellrom
Torsetlia kan tilby rom med sittegruppe, dusj, wc og tv. med utsikt mot fjellene eller mot hyttegrenda
Du kan bo med halvpensjon inkludert frokostbord og 3-retters middag eller rom inkludert kun frokostbord. Nistepakke kan du selv smøre mot et tillegg. Det finnes trådløst internett på rom og fellesområder som er inkludert.

Studioleilighet
Det finnes to studioleiligheter inne i hovedhuset for 2 og 4 personer. Leilighetene består av et minikjøkken, dobbeltseng og køyeseng, spisebord, sittegruppe, tv og bad. Trådløst internett er inkludert i alle leiligheter.

Leilighet
Har plass til 4 personer, leiligheten består av to rom og ligger inne i hovedhuset. Stue med hjørnesofa (kan brukes som sovesofa), spisebord, bad og tv.
Det er kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap, vannvarmer, kaffetrakter og oppvaskmaskin. Soverom med dobbeltseng og køyeseng, bad og tv.
Trådløst internett er inkludert.

Hytter
Torsetlia hytter består av 5 hytter med utendørs boblebad og 2 hytter uten boblebad. Alle hyttene har tråløst internett inkludert.
Gi beskjed dersom du ønsker en spesiell hytte når du bestiller, så prøver vi å oppfylle ditt ønske dersom det er praktisk mulig.

Kontakt
Torsetlia
Torsetlie 3
3632 Uvdal

Telefon
+47 32743681
E-post: post@torsetlia.no