Vi lafter det andre drømmer om!


Nore Laft AS


Vi anbefaler alle som virkelig ønsker å legge litt mer i sitt hytte- eller husprosjekt, å starte med et besøk for å se hva vi mener med "kvalitet og sjel". Vårt mål er at de laftebyggene vi setter opp skal kunne stå der som smykker i generasjoner.

Ta derfor en tur hit til Tunhovdfjorden i Numedal. Her kan dere se bedriften, tømmeret, laftehallen og våre to sjøl-laftede bolighus som ligger som nabo til bedriften. De fleste husene og hyttene tegner vi selv, og tilpasser ditt ønske så langt det lar seg gjøre.

Ring og avtal et besøk.

Ønsker du å komme i gang med å realisere din hyttedrøm?
Vi hjelper deg gjerne og ønsker å kunne levere en hytte til deg av godt og tørt norsk tømmer av god kvalitet som kan brukes i generasjoner.

Lurer du på hvordan du skal gå frem?
Den enkleste måten å komme i gang på er å velge en tidligere bygd modell som utgangspunkt.
Deretter samarbeider vi med å utforme den etter ditt ønske, som å tilpasse hytta til tomta og utsikten, fylle den med de rom som ønskes og sørge for at tømmerhytta harmonerer med naturen og området rundt.

Vi tar alt ansvar innenfor tegning, prosjektering og planlegging. Du som boligkjøper kan ha egne tegninger eller ta utgangspunkt i en av de forskjellige modellene vi har tegnet eller laftet tidligere. Noen av disse kan du se her (https://norelaft.no/hytter-og-hus). Vi har fortsatt til gode å bygge to helt like laftehus eller laftehytter. Vi tilpasser alltid tegningene etter dine ønsker så langt det er mulig.

Nore Laft har et stort fokus på kvalitet og ekthet, som også er grunnen til at vi opplever å ha tillit hos våre kunder. Du kan på den måten være trygg på at du er kommet til en samarbeidspartner som setter deg som kunde i fokus.Kontaktinformasjon:
Nore Laft AS
Tunhovdvegen 581,
3630 RØDBERG

Telefon: 480 85 477
E-post: post@norelaft.no
Web: https://norelaft.no/
Facebook: https://www.facebook.com/NoreLaftAS