Lokalmat


Langedrag


Vi på Langedrag elsker dyr, og vi elsker mat. Derfor produserer vi egne oster og vår egen Langedrag-iskrem! Det er en uforglemmelig smak, både for liten og for stor!

Servering i kafeen
I hovedbygningen på Langedrag finner du vår største kafeteria. Her serveres ulike lunsj- og middagstilbud, bakst, påsmurt, kaffe/te/kakao, mineralvann, kioskvarer og vår egenproduserte is og ost. Vi har også glutenfrie og melkefrie alternativer.

Vi er stolte over å ha vært eget bakeri og at vi har kortreist mat. Kjøttet Langedrag bruker er fra egen gård.

Egen matpakke:
Du er hjertelig velkommen til å ta med egen mat og drikke til Langedrag. Vi har egen peisestue i resepsjonsbygget hvor du kan sitte med egen mat, eller du kan sitte på en av våre mange benker utendørs.

Vi har gassgriller til fri bruk ved gapahuken vår ved Gåsetjern, der er det også en bålplass dere kan føle dere fri til å bruke mens dere er her hos oss.

Benkene utendørs er plassert på tunet, ulvegårdsterrassen (geitefritt), på utsikten, ved Gåsetjern og midt på store-runden som dere gjerne må benytte til matpause, men merk at vi har noen områder som er skiltet med «Geitefritt», det er fordi geitene veldig gjerne vil dele matpakka di med deg, så vi anbefaler å finne et område uten geiter.

Velkommen til oss på Langedrag!

Pssst! Sjekk gjerne ut Langedrag på: Facebook eller Instagram