Uvdalsbonden med åpen gårdsbutikk

Bak Uvdalsbonden står fem bønder med gode mattradisjoner, de produserer mat med en driftsform som er best mulig for dyra, naturen og matkvaliteten.

Uvdalsbonden er et nettverk av lokalmatprodusenter som tilbyr lokalmat av høy kvalitet. Produsert med kjærlighet til produktet, tradisjonene og håndverket i Uvdal.

Vil du bli bedre kjent med de flotte bøndene bak Uvdalsbonden?

 

Uvdalsbonden har åpen gårdsbutikk på Spikketrå.  Her kan du hente og kjøpe kjøtt og fisk fra Uvdalsbonden.

I gårdsbutikken har de fått årets lam. Lammene har beitet på Nord-Europas største høyfjellsplattå – Hardangervidda Nasjonalpark ca. 1200 moh. Her finnes fjellrapp, gras, vier, bregner, lyng etc. som gjør høgfjellslammet ekstra smakfullt.

I høst kan du kjøpe lammelår i gårdsbutikken i Uvdal, for mer info og bestilling med en herlig oppskrift se her

 

 Rakfisk produksjonen er i gang og vil være klar i slutten av november.

Fisk fra Hette på Hardangervidda som blir årets rakfisk!

 

 

Gårdsbutikken har faste åpningstider er: Torsdag kl 18-20 og fredag kl 18-20. Om du kjører forbi utenom åpningstidene er det bare å ringe, for de er stort sett tilgjengelig.

Kontaktinfo Tlf 40 63 44 49. Adresse: Kyllesdalsvegen 32, 3632 Uvdal.

Uvdalsbonden leverer også på strekningen Uvdal – Oslo en gang per måned, ta kontakt for mer informasjon.

Her  finner du oversikten over alle deres produkter og mer info om Uvdalsbonden.

 

 

 

 

© Kopirett 2022 - Nore og Uvdal Næringsselskap | Personvern | Utviklet av Akari