Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Odd Nordstoga med band i Amfiet, Numedal Middelaldersenter

26. juli, 2023 | 19:30

Numedal Middelaldersenter har gleden av å presentere en fantastisk kveld med en av Norges mest folkekjære artister Odd Nordstoga.
Opplev denne unike artisten på en av Norges vakreste og mest unike konsertarenaer midt i Middelalderskogen der amfiet er omkranset av grantrær som skaper en fantastisk stemning og lydopplevelse.
Få makter å beskrive poesien i hverdagen slik som Odd Nordstoga klarer, uten at det noen gang blir klisjefylt eller svulstig. Han synger om skogen, om høsten. Om å lengte tilbake til sommeren! Og om dagene som kom og gikk. Han får oss til å danse, selv om vi ikke kan det, og til å ville synge med av full hals om denne grisen som står og hyler.

Det er aldri noen tvil om at denne mannen lever for å spille for publikum, og det er jammen ikke rart at publikum over hele landet har trykket ham til sitt bryst, både i høytid og på fest. Og med seg på veien, har han alltid det ypperste stjernelaget av musikere her til lands.

En konsert med Odd Nordstoga føles rett og slett som en vitamininnsprøytning, enten det er alene, med fullt band, med andre musikalske gjester, eller med strykeorkester. Odd er en sjags nasjonalleverandør av kvalitetsmusikk, og sist høst var han klar med et splitter nytt album med tittelen «Inn i skogen». Så bærer det ut på slippturné med det glimrende bandet sitt, og både gamle og nye hits i skreppa.

Numedal Middelaldersenter ligger idyllisk til ved Numedalslågen i skogen til Nordre Fetjan gård i Rollag. Ivrige sjeler har bygd opp et tun, og det siste de har bygd er et amfi hvor det arrangeres konserter. Senteret eies og drives av en forening, og hovedformålet er videreføring av kunnskap om gamle håndverksteknikker.

Vi gleder oss til å gi dere denne flotte opplevelsen i Middelalderskogen. For billetter se Ticketco

 

Arrangør

Middelalderskogen/ Middelalderverkstedet
Epost
kjell@mogen.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Amfiet, Numedal Middelaldersenter Rollag
Rollag, + Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Middelalderskogen/ Middelalderverkstedet
Epost
kjell@mogen.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Amfiet, Numedal Middelaldersenter Rollag
Rollag, + Google-kart
Vis Sted nettside