Dagali Opplevelser

Dagali Opplevelser har aktiviteter hele året!

 

Vinterferien 2023:

Dagali Opplevelser vil ha åpent hver dag i vinterferie ukene, med alle aktiviteter.

Har du lyst til å oppleve litt action i  din vinterferie?

Dette kan du være med på:

 • Is -karting: Som en del av våre motoriserte vinteraktiviteter tilbyr vi Is-Karting.Våre Go-karter er utstyrt med spesialdekk med pigger tilsvarende de som brukes i vinterrally med bil.Dette gir en fantastisk kjøreopplevelse. Banen er laget med isunderlag og banekanter i snø.

  Arrangeres for grupper på minimum 6 personer med 16 års aldersgrense.

 • Snøscooter på bane:Test spreke snøscootere på bane!
  Vi har en snøscooterbane med både svinger og rettstrekker, så her får man kjørt seg. På racingbanen bruker vi snøscootere av typen Yamaha Phazer. En lett type en-seter snøscooter som er enkel å manøvrere. Det er ikke nødvendig med tidligere snøscootererfaring.
 • Powerturn Buggy:Som de eneste i Norge, kan vi tilby den morsomme aktiviteten – Powerturn Buggy!Se for deg et kjøretøy som ser ut som en stor gokart med veltebur. Hvert bakhjul har hver sin uavhengige motor, som kontrolleres av førerne med hver sin spak. Hverken pedaler eller ratt. Buggiens to kontrollspaker har både gass og brems. Dette gjør at du kan utføre utrolige stunt, som å snurre rundt på stedet og gå opp på to hjul. Moroa stopper ikke her, to personer kan kjøre buggien på en gang, ved å bruke en spak hver. Det rette ordet her er vel “organisert kaos”, Powerturn buggien kan få en fart på opp mot 50km/t. Grunnet dens unike oppbygging kan den, med drevene sjåfører komme seg rundt løypen raskere enn et vanlig kjøretøy.
 • Bilslalom:Bilslalom kjøres hele året, på snø eller asfaltbane. Vi setter opp en slalombane med kjegler, og tar tiden!
  Dette er selvsagt en konkurranse, med premieutdeling. Bilslalom er et kjempefint produkt for firmaturer, utdrikningslag og andre mindre grupper, og brukes gjerne som en del av et arrangement for større grupper. Vi kan love at dette er noe som setter fart i adrenalinet i kroppen!
 • Vinter paintball:Paintball er et populært spill for skoleturer, utdrikningslag og firmaer på tur, samt selvfølgelig for vennegjenger. Adrenalinet bruser i årene når man springer over banen på jakt etter flagget eller sitter gjemt og sikter på motstanderen. Man bør være minst 6 personer for å ha det gøy i paintball. Vi har forskjellige typer spill på vår store skogsbane. Aldersgrense for aktiviteten er 16 år, eller man kan spille fra 14 år med foresattes underskrift. Aktiviteten spilles hele året, vi har egne vinterball som tåler kulde.
 • Snøscootersafari: Snøscootersafari er en fin snøscootertur i flott vinterlandskap!
  Det er en roligere tur, som passer for de aller fleste. Også barn ned til 4 års alder.
  Løypa vår er ca. 40 km lang, og det er litt avhengig av gruppa hvor lenge safarien varer. Normalt bruker vi ca. 2-3 timer på turen.

 

Scootersafari med Dagali Opplevelser.

 

Sjekk ut mer informasjon og booking av aktiviteter på Dagali Opplevelser.

 

 

 

© Kopirett 2023 - Nore og Uvdal Næringsselskap | Personvern | Utviklet av Akari