Dagali Opplevelser i pinsen

Dagali Opplevelser har mange aktiviteter i pinsen!

 

De har åpent og alle deres sommeraktiviteter oppe å går:

Det raftes hver eneste dag, 3 turer om dagen : kl 10:00, 13:00 og kl 16:00
Gocart drop in, åpent til kl. 19.00. Her finnes et komplett anlegg med 20 karter, tidtakningsutstyr og baneelement.
Paintball kan de spille så lenge det er lyst. Paintball er et populært spill for skoleturer, utdrikningslag og firmaer på tur, og selvfølgelig for vennegjenger.

 

Rafting:

Elva, Numedalslågen, er en stor og teknisk rafting elv med utspring fra Hardangervidda.
I flott norsk høyfjellsnatur bukter den seg nedover store stryk, morsomme bølger og flere naturlige badeplasser.

Rafting som aktivitet gjennomføres med flere turer, hver dag igjennom hele sommersesongen. Numedalslågen forandrer seg veldig på forskjellige vannstaner, noe som gjør at en raftingtur på våren, kan være helt annerledes enn en tur på høsten.

 

Dagali Opplevelser tilbyr rafting i forskjellige vanskelighetsgrader:

  • Familie rafting: Ta med hele familien på en morsom raftetur i Dagalis flotte omgivelser. Familieturen passer for hele familien, aldersgrense 8 år. Turen går igjennom stryk opp til grad 2, med morsomme bølger som gjør det til en spennende og morsom opplevelse for barn og forsiktige voksne. Det er også muligheter for å prøve å svømme/flyte i elven for de som vil bli ekstra våte!
  • Premium rafting: Dette er vår mest populære raftingtur og den passer for alle som vil ha en actionfylt tur nedover Numedalslågen. Avhengig av vannstanden starter de høyt eller middels høyt oppe i Dagalifallene og passerer stryk og bølger på vei nedover. Er vannstanden riktig, kan de stoppe og hoppe fra klipper, eller surfe i valser. Nedre aldersgrense er 15 år (12 år med foresattes underskrift), vår eldste deltaker hittil var 84 år.

På flom har vi store bølger og masse vann, utover i sesongen når vannstanden synker, kan de starte lenger opp i elva og rafte de store strykene.

For pris og booking se her

Kontakt Dagali Opplevelser direkte her eller på: tlf. +47 32 09 38 20 eller send en forespørsel på e-mail: post@dagaliopplevelser.no

For andre aktiviteter  i pinsen og hele sommeren se Dagali Opplevelser

 

Dagali Opplevelser sier at du garanterer at blir våt med et smil når du rafter i Numedalslågen!

© Kopirett 2023 - Nore og Uvdal Næringsselskap | Personvern | Utviklet av Akari