Høsten med Dagali Opplevelser

Dagali Opplevelser  har åpent frem til 15 oktober med alle aktiviteter, bare å glede seg til høstferien!

 

Dagali Opplevelser er en aktivitetsbedrift med beliggenhet i Dagali, en liten fjellbygd 25 km og 25 minutter fra Geilo og 45 km og 40 minutter fra Rødberg.

De ligger langs Fv. 40 og du når oss på få timer fra hele Østlandet.

Nyhet:

  • Nå kan du hver dag i høst kjøpe deg rykende fersk pizza fra deres nye foodtruck!

 

 

 

De tilbyr aktiviteter for de fleste, her kan du være med på alt fra rafting, gokart, paintball , bilslalom, Rappellering  powerturn buggy . De sørger også for overnatting og mat for de som ønsker det, og har et stort tilbud til firmaer, skoler, utdrikningslag og liknende grupper.

De er en helårs bedrift, som har nødvendig kompetanse og nok utstyr til å gjennomføre små og store arrangement, som vi skreddersy sammen med deg. Det gir trygghet for våre kunder enten det er en skoleklasse, en familie eller et firma på tur og dette gir deg forutsigbarhet.

Dagali Opplevelser sier at du garanterer at blir våt med et smil når du rafter  eller prøver deg på elvebrett i Numedalslågen!

 

Rafting: Det raftes hver eneste dag, 3 turer om dagen : kl 10:00, 13:00 og kl 16:00

Elva, Numedalslågen, er en stor og teknisk rafting elv med utspring fra Hardangervidda.
I flott norsk høyfjellsnatur bukter den seg nedover store stryk, morsomme bølger og flere naturlige badeplasser.

Rafting som aktivitet gjennomføres med flere turer, hver dag igjennom hele sommersesongen. Numedalslågen forandrer seg veldig på forskjellige vannstaner, noe som gjør at en raftingtur på våren, kan være helt annerledes enn en tur på høsten.

 

Dagali Opplevelser tilbyr rafting i forskjellige vanskelighetsgrader:

  • Familie rafting: Ta med hele familien på en morsom raftetur i Dagalis flotte omgivelser. Familieturen passer for hele familien, aldersgrense 8 år. Turen går igjennom stryk opp til grad 2, med morsomme bølger som gjør det til en spennende og morsom opplevelse for barn og forsiktige voksne. Det er også muligheter for å prøve å svømme/flyte i elven for de som vil bli ekstra våte!
  • Premium rafting: Dette er vår mest populære raftingtur og den passer for alle som vil ha en actionfylt tur nedover Numedalslågen. Avhengig av vannstanden starter de høyt eller middels høyt oppe i Dagalifallene og passerer stryk og bølger på vei nedover. Er vannstanden riktig, kan de stoppe og hoppe fra klipper, eller surfe i valser. Nedre aldersgrense er 15 år (12 år med foresattes underskrift), vår eldste deltaker hittil var 84 år.

Elvebrett: Vil du komme så nær naturkreftene som mulig?

Elvebrett er både krevende og morsomt, og man er garantert en våt opplevelse!

Vi padler i bølger, og surfer i valser. Og er vannstanden riktig kan vi padle ned noen av de større strykene i Numedalslågen.

For å være med på elvebrett bør man være i god fysisk form og svømmedyktig.

Dere får utdelt hjelm, flytevest, våtdrakt og våtsko.

Dagali Opplevelser sine sertifiserte guider vil gi deg grundige instruksjoner og er med hele veien.

 

For pris og booking se her

Kontakt Dagali Opplevelser direkte her eller på: tlf. +47 32 09 38 20 eller send en forespørsel på e-mail: post@dagaliopplevelser.no

For andre aktiviteter  i  hele sommer se Dagali Opplevelser

 

Powerturn Buggy

© Kopirett 2023 - Nore og Uvdal Næringsselskap | Personvern | Utviklet av Akari