Elva, Numedalslågen, er en stor og teknisk rafting elv med utspring fra Hardangervidda. I flott norsk høyfjellsnatur bukter den seg nedover store stryk, morsomme bølger og flere naturlige badeplasser. Rafting som aktivitet gjennomføres med flere turer, hver dag igjennom hele sommersesongen. Normalt fra slutten av mai til midten av oktober. Turene kjøres hver dag kl. 10 , 13 og kl. 16.00 Dagali Opplevelser tilbyr rafting i forskjellige vanskelighetsgrader, les mer om de forskjellige turene her: – Familierafting er familieturen passer for hele familien, aldersgrense 8 år. Turen går igjennom stryk opp til grad 2, med morsomme bølger som gjør det til en spennende og morsom opplevelse for barn og forsiktige voksne.

Dagali Opplevelser har mange flotte aktiviteter for hele familien om sommeren, her er noen tips til hva du kan være med på:

For booking og forespørsel av aktiviteter se her

Dagali Opplevelser kan organiserer overnatting for dere enten dere ønsker en natt på Dagali Hotel, lavvocampen vår, nyoppussede leiligheter på Vasstulan1100.

Gokart er gøy for hele familien (fra 8 år) Hele sommeren holder de åpent for drop-in på gokartbanen, 09.00 – 19.00 hver dag.

Dagali Opplevelser er også de eneste i Norge som kan vi tilby den morsomme aktiviteten – Powerturn Buggy! Powerturn Buggies er perfekt for teambuilding for store og små grupper. Bruk av Powerturn Buggies krever et godt samarbeid mellom førerne, og er en morsom konkurranseform.

Ta gjerne direkte kontakt med Dagali Opplevelser for bestilling av aktiviteter og mer informasjon. 

© Kopirett 2022 - Nore og Uvdal Næringsselskap | Personvern | Utviklet av Akari