Våren på Langedrag Naturpark

Våren og sommeren titter frem!

 

På  Langedrag har vi mye å by på for både store og små.

Våren er tiden for at Langedrag kan ønske kalver, føll, unger og valper velkommen til oss. Dette er en veldig spennende og ikke minst koselig tid, og vi gleder oss til nye tilskudd i Langedragfamilien.

Se hva du har lyst til å være med på, eller hva som skjer når du kommer på besøk. Aktivitetskalenderen gir oversikt over alle temahelger, kurs, leirer etc. Aktiviteter som går hver dag kan du booke gjennom vår online booking.

Kommende arrangement finner du her

Ønsker du overnatting i forbindelse med besøket ditt, har du mange muligheter, se her 

 

Overnatting i gapahuken:

Opplev den ultimate utendørs overnattingen i våre sjarmerende gapahuker! Perfekt for de som søker en unik og minneverdig naturopplevelse, våre gapahuker tilbyr en koselig

tilflukt i hjertet av naturen.

Gjør oppholdet ekstra spesielt med vår eksklusive frokost- og middagskasse. Forestill deg å tilberede din egen reinsdyrsbiff på åpen ild, eller nyt en ferskfisket lunsj, komplementert med deilig tilbehør levert direkte fra oss. Våre gapahuker gir dere den perfekte rammen for å skape varige minner sammen.

Book din naturopplevelse i dag og gjør deg klar for hygge, eventyr og uforglemmelige øyeblikk.

 

 

Mat og drikke:

Langedrag vil friske opp menyen i sommer, se alle de nye fristende rettene her

Nystugu

I Nystugu kan du sitte med egen matpakke og drikke. Dette er en liten peisestue som ligger vegg i vegg med resepsjon og butikk. Utendørs kan du selvsagt nyte maten din hvor som helst, men pass opp for sultne geiter!

 

Kafeteria

I hovedbygningen finner du vår største kafeteria. Her har vi diverse lunsj- og middagstilbud, samt kioskvarer og vår egenproduserte is og ost.

Ysteri

Langedrag har drevet med geiter og ysting så lenge det har vært folk på gården. Du kan kjøpe med deg hjemmelaget hvit- og brun geitost i kafeteriaen.

Kiosk

I skolens sommerferie har vi åpent ekstra kiosker rundt omkring i parken. Disse tilbyr «bestselgerne» fra kafeteriaen innendørs.

Har du ikke vært på Langedrag før eller kommer fra en annen kant, kan du finne info her

Sjekk ut områdekartet her :

 

Parkering og El-bil lading

Langedrag har stor parkering som har plass til alle som vil komme.

Har du inngangsbillett i parken eller bare skal på hundekjøring er parkering gratis!

Her er det 12 el-billadere om du trenger å lade mens du er i parken. Disse har 6,9 kw effekt alt ettersom hvor mange som er tilkoblet.  Appen vi bruker heter Cloud Charge. Klikk her for å komme til en informasjonsside om hvordan bruke laderen.
Disse er timebetalt så lenge du har laderen tilkoblet, så husk å ta ut ledningen når bilen er ladet opp til ønskelig punkt. Du vil få beskjed om dette i appen.

 

Ønsker å komme i kontakt med Langedrag eller har noen spørsmål, send dem gjerne en e-post: post@langedrag.no 

For mer info følg dem gjerne på Facebook