Fjellmatfestivalen

Fjellmatfestivalen avholdes 16-18 november 2018 på Torsetlia. Med råvarer fra hardangervidda og kåring av den beste rakfisken.

For mer informasjon se Fjellmatfestivalen.no

Velkommen til årets mat og opplevelsestradisjon på Torsetlia Fjellstue og Hyttegrend, lokalisert på Dagalifjell, med råvarer fra Hardangervidda samt naturlige produkter som hører til. Her kan du tilbringe hele eller deler av weekenden med fjellet som ramme rundt opplevelsene og innta herlige måltider.

Hardangervidda, Europas største høyfjellsplatå, er utgangspunktet for råvarene, tradisjonene og kulturen som ligger bak Fjellmatfestivalen. Mer naturlige råvarer er det vanskelig å tenke seg. I områdene rundt Hardangervidda har man gjennom århundrer foredlet og videreutviklet behandlingen av de fantastiske råvarene nærmest til perfeksjonisme.

Program 2018

Fredag 16. november
Kl 18.30 Utdeling Fjellvitts ærespris i peisestua
Kl 19.30 Fjellets Gourmet i spisesalen, påmelding
Kl 21.30  Musikk

Lørdag 17. november 
Kl 10.00-16.00 Salg av fjellets produkter
Kl 12.00-16.00 Mini-Fjellmatbuffet i spisesal, påmelding
Kl 13.30
Kl 15.00 Program kommer
KL 19.30 Rakfisk Festmiddag, påmelding
KL 21.30 Musikk

KL 22.30  Kåring av folkets rakfiskfavoritt
KL 22.30 Musikk fortsetter

Mini-Fjellmatbuffet priser:
– Voksen (16 år-) kr 350,-  Barn (6-15 år) kr 150,- (under 5 år gratis)

Fjellvitts ærespris:
Fjellvitt deler årlig ut Fjellvitts ærespris til en person eller bedrift som har utmerket seg med spesiell innsats for dalen. Offentliggjøring av prisens vinner skjer den 1 november, men prisen blir ikke overlevert før på fredagens arrangement under Fjellmatfestivalen.

Les mer på Fjellmatfestivalen.no