Fentetrøkket

Fentetrøkket arrangeres for 19.gang helger 17-19 august på Torsetlia på Dagalifjell i Uvdal. Her samles jenter i alle aldre for å gå fjelltur i vakker natur, knytte nye bekjentskaper, la seg underholde og spise god mat.

Bli med du også! Les mer på fentun.org.

FENTEtrøkket arrangeres for 19 gang i 2018

Program

Fredag 17. august:
Kl. 17.00-19.30: Middagsbuffet på Torsetlia.Kr 300,- pr. person.  Forhåndsbestilling på tlf. 908 36 665
Kl. 20.00: Tilbring kvelden sammen med Else Kåss Furuseth.  Kr 350,- inkl. kaker og kaffe m.m. (I pakkeprisen er foredraget inkludert)
Standupkomiker, skuespiller, reporter og programleder. Hun er blant annet kjent som en av programlederne i Torsdag kveld fra Nydalen og for sin forestilling Kondolerer. Å gå videre i livet er ikke å glemme alt som har vært. Å gå videre er viljen til å leve med alt som har vært. Hun vil lage en skreddersydd opptreden til FENTEtrøkket.

 Lørdag 18. august:

Fra Kl 09.00  – Årets FENTEtrøkk startes kl 09.00 med snorklipping. Registrering til Fjellmarsjen lengde 5 km – 10 km – 20 km Kr 270,- (påmelding samme dag kr 300,-) (I pakkeprisen er fjellmarsjen inkludert).

Går du det 10-ende året – fantastisk! og husk å levere staven ved innregistrering for stempling. Gratulerer til de som går for 15. gang da får du 15. års pinsen

Kl 11.00 – 17.00 FENTEtrøkkdeltagerne får utdelt pins og hjemmebrygg etter turen. Salg av vafler og kaffe. Fentunmarked ute og inne på Torsetlia med lokalprodusert mat, bunader, husflid, kunsthåndverk, skinnfellarbeider og helseprodukter.

Kl 13-16.30 Salatbuffet i peisestua (ikke inkludert i pakkepris) åpen bar –  kjøp og smak vår utvalgte cava:-)

Kl 19.00: Fentun ønsker velkommen med aperitif.

Kl 19.30: Fentuns fantastiske Fjellmatbuffet (buffeten er inkludert i pakkeprisen).

Drikkebonger: For at ting skal gli lettere under middagene tar Torsetlia i bruk forhåndsbetalte drikkebonger som kan kjøpes i bar og resepsjon. Det vil med andre ord ikke ligge drikkelapper på bordene som tidligere under middagen. Vi anbefaler deg å kjøpe bonger ved ankomst / innsjekk og ikke vente til rett før måltidene.  Alle ubrukte bonger blir refundert så det er ingen risiko og ta litt ekstra i:-)

Kl 21.30 – Vi nyter kvelden videre med Elling Hem. Trubadur og frontmann i partybandet fus!. I ca. 15 år har han spilt på puber, events og utesteder i nesten hele Norges land. Repertoaret består av velkjente låter, og er veldig variert. Hem har ca. 250 låter å velge i. Han varierer alltid etter stemning, anledning og aldersspredningen på publikum. Elling har sin utpregede styrke i det vokale og sin evne til å skape stemning

Søndag 19. august:

Kl 10.00 -12.00:  Fentunmarked med lokalprodusert mat, bunader, husflid, kunsthåndverk, skinnfellarbeider og helseprodukter.

Les mer på fentun.org.