Fjellmatfestivalen 2025
Torsetlia Fjellstue og Hyttegrend inviterer til Fjellmatfestivalen 14 -16 november
Fjellmatfestivalen er en årlig mat- og opplevelsestradisjon på Torsetlia, Dagalifjell, med råvarer fra Hardangervidda samt naturlige produkter som hører til. Her kan du tilbringe hele eller deler av weekenden med fjellet som ramme rundt opplevelsene og innta herlige måltider.
Program:
- Fredag 14 november:FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Aldersgrense 20 år. Må forhåndsbestilles på nett og det er fortsatt ledige plasser. - Lørdag 15 november:
- Kjøp rakfisken og andre produkter, direkte fra produsentene (lørdag formiddag) i butikken på Torsetlia Salget foregår innendørs i 1. etasje i nordenden av bygget (Retning Dagali).
FAGSEMINAR SILVER DISTILLERY
Silver Distillery på Kongsberg kommer med smaksprøver på sine spennende produkter. De har fått flere internasjonale anerkjennelser av produktene sine. De produserer nå gin, akevitt, vodka. Snart kommer også whisky. Her er det fortsatt noen ledige plasser!
LUNSJ – FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Eventuelt ledige plasser selges i resepsjonen samme dag.
RAKFISK FESTMIDDAGBUFFET & KÅRING AV FOLKETS RAKFISKFAVORITT
Lokale produsenter, villfisk fra Hardangervidda. Smak og stem frem din favorittrakfisk. Buffeten består av rakfisk med tilbehør og desserter. Aldersgrense 20 år. Her er det dessverre ingen ledige plasser lørdag kveld.Hvert år kjemper lokale rakfiskprodusenter om tittelen Folkets Favoritt under Rakfisk Festmiddag, Fjellmatfestivalen på Torsetlia. Alle deltakerne er godkjente produsenter som fisker villfisk fra Hardangervidda.
20-års grense
Det er 20-årsgrense for å delta på Fjellets Gourmetbuffet og Rakfisk Festmiddagbuffet.
For bestilling og mer info sjekk ut Fjellmatfestivalen 2025






