Dagali Fjellpark

Vinter & vinterferie med Dagali Fjellpark!

 

Bli med på gøyal vinter med , ha det gøy på Norges lengste preparerte akebakke med heis!

 

Åpningstider februar & vinterferien:

 • Nye åpningstider i februar: 
  • 1/2 – 12/2 skisenter og akebakke fredag fra kl. 12 – 16.00 samt lørdag og søndag fra kl. 10 – 16.00
  • Kveldsaking lørdag fra kl. 17 – 18.00

  Vinterferie uke 8 og 9:

  • Vinterferie 13/2 – 3/3 daglig i skisenter og akebakke åpnet hver dag fra kl. 10 -16.00
  • Kveldsaking mandag, onsdag og lørdag fra kl. 17.30 – 19.30

  Skiskole:

  • 23/2 – 24/2 fra kl. 10 – 16.00
  • 22/3 – 31/3 fra kl. 10 – 16.00

 

Andre dager kan du få åpnet akebakken for deg privat. Les mer her.

 

Booking:

Bestilling på aking helst online 3 dager før

På dagene, når det lar seg forvente at det blir mange i bakken, er det veldig viktig å bestille kjeler på forhånd. Vi har dessverre ingen reserve. I jula var det ofte alle kjelker forhåndsbestilt. Det er lurt å gjøre sin reservasjon for eksempel 3 dager i forveien, om man vi velge den beste tiden for seg. Nesten alt kan man kjøpe nå hos oss på nettet her: https://dagalifjellpark.no/no/vintertilbud

 

Gruppearrangement

Vil vil gjerne invitere til gruppebesøk. For grupper på min 10 pax kan vi tilby 10% rabatt på kjelkekjøring. I tillegg kan man bestille badestamp, eller party lavvo og grill. Lavvo og grill utleie koster ikke så mye, og det kan raskt være en hyggelig sammenkomst med venner og naboer med grill, bål og kjelker om kvelden. Vil man komme etter våre åpningstider, etter sin skidag, så koster billetten ikke så mye mer, om man kommer men en gruppe.

Send gjerne mail til dem på booking@dagalifjellpark.no.

 

 

 

Se deres komplette vintertilbud:

 

Akebakken:

Ha det gøy på Norges lengste preparerte akebakke med heis. Sus 1,8 km ned bakken!

Skreddersydde kjelker

Du kommer til å leie skreddersydde kjelker med ratt og effektive bremser, som kan nå en fart på rundt 70 kilometer i timen med rett føre!

Alt for din trygghet

Kapasiteten i bakken er begrenset. Kjelkekjørere skal ha minimum høyde på 135 cm. Barn 10 – 12 år må være i følge med en voksen i bakken. Yngre barn får ikke av sikkerhetsmessige grunner lov til å ake i kjelkeløypa. Akkurat som når vi kjører bil, har vi ikke et barn som sitter på fanget – så det er bare lov med 1 person på 1 akebrett.

Med din komfort i tankene

Kjelkekjøring er bare moro, ingen slit – skiheisen vil trekke deg opp! Heisoperatøren hjelper deg alltid på heisen. På kalde dager kan du varme deg opp i lokal kafé. Bortsett fra ferie er den selvbetjent, med varme drikker og snacks. Parkering er tilgjengelig rett ved siden av akebakken.

For mer info se her

 

Skisenter:

Om turen

Dagali skisenter er et av de mindre alpinanleggene i Norge, men det er absolutt verdt et besøk. Den har en 1150 m lang T-krok heis, fra toppen av bakken kan du velge en av de fem alpinbakkene. Det finnes også et velutstyrt barneområde med eget tautrekk (babyheis) og en barnebakke. De fleste av alpinbakkene blir daglig preparert. Heisoperatøren hjelper deg alltid på heisen. På kalde dager kan du varme deg opp i kafeen. Du kan også bruke den lokale skiutleie.

Best for tre-generasjons familier

Bruken av barneområdet er gratis for alle, også voksne som lærer å stå på ski, eller underviser barna sine.

Barn opptil 6 år kjører slalåm gratis i hele alpinanlegget. Skibakkene er milde, noe som både barn og besteforeldre setter pris på. Terrenghopper, som vi lager hver vinter, er morsomme for barn. De nyter også en eventyrlig tur gjennom skogen i dyp snø.

Det er mulig å velge flere alpinbakker fra heisens avstignings stasjon, men alle møtes igjen ved heisens påstignings stasjon, så barn kan ikke gå seg vill noe sted. Foreldre kan nyte idrettsgleden, eller bare sole seg på terrassen og slappe av.

For mer info se her

 

Skiutleie:

 • På Dagali skisenter finnes det en ganske stor skiutleie, hvor du kan leie diverse vinterutstyr – langrennsski med staver og støvler, truger, ski både for barn og voksne, skistøvler, snowboard, hjelmer og ski beskyttelsesbriller.  For mer info se her