Dagali Fjellpark tilbyr rafting og juving. I fellesferie tilbyr de begge aktivitetene daglig. Raftingturer blir arrangert 3 ganger per dag, juvingturer 2 ganger per dag.

Nøkkelord:

Rafting – gøy, moro med familien, action ut i naturen

Juving – opplevelsen i den reneste naturen, klatring, rappelling fossefall, bading i kulper.

Juving koster 1.100 NOK, FULL ON juving (med rappeling av et høyt fossefall) koster 1.300 NOK. Grense er 14/16 år henholdsvis.

Juving – Det er en ren naturopplevelse. Med klatreutstyr vandrer vi med alle typer eventyrere ned fjellbekken Ølmøsåe i Uvdal. Hver juving tur er et spennende besøk midt i den reneste naturen i Norges hjerte. Noen besøkere er ute etter en mer spennende tur og ønsker å hoppe i kulper fra høyder, om og om igjen. De sklir de glatte steinskliene flere ganger. De tørr til og med se ned når de rappellerer det høye fossefallet. Disse eventyrerne er utrolig stolte over å ha bekjempet naturkreftene, som hele tiden utfordrer deres lyst til å prøve noe nytt. Vi guider mange naturelskere òg. Jo da, juving er et ekte adrenalinrikt eventyr for dem også, for heller ikke de er vant til å bade i fjellbekker. Men det lokker! Vannet glitrer, rent som det bare går an her på Jorden. Fargen og teksturen på de glatte bergskliene frister til å ta på dem og gruble over hvordan de har blitt til. Å dykke ned i det klare vannet, det er en meditasjon for deg, som i likhet med disse eventyrene elsker naturen.

Rafting er kjempegøy for hele familien!

Om sommeren er det de gøyale ropene fra raftingelva Numedalslågen som fanger oppmerksomheten din i Dagali. Vi er ikke redde for å hevde, basert på rafting opplevelser i mer enn 10 år over hele verden, at Numedalslågen er Norges beste raftingelv. Spesielt fra midten av juni og i juli kan du få oppleve rafting i verdensklasse. Elva er ikke iskald. Med en erfaren rafting-guide er det en spennende og trygg elv. Det veksler regelmessig mellom mange ville, morsomme stryk og langsomme bassenger, hvor du kan puste roligere. Turen er passe lang, det tar i gjennomsnitt 90 minutter. Transporten fra basen til evla er kort, ca 15 minutter, noe som du, spesielt om du har barn, vil sette pris på. 

Rafting er så gøy! Vil du prøve noe virkelig spennende og morsomt, så gå på rafting i Dagali. Samme om du har en familie eller en gjeng med voksne venner – guidene alltid tilpasser opplevelsen dine behov.

Vi gjør alltid gjerne et spesielt lavere tilbud for grupper, det er bare å sende mail til booking@dagalifjellpark.no.

Rafting i Numedalslågen

Dagali Fjellpark, et profesjonelt aktivitetssenter, ligger ved foten av Hardangervidda nasjonalpark, halvveis mellom Bergen og Oslo. Det er en perfekt sommer- og vinterbase for alle typer grupper, som ønsker å få oppleve den utrolig vakre og rene norske naturen, og hyggelige friluftsopplevelser.

Håper vi sees i sommer!

© Kopirett 2022 - Nore og Uvdal Næringsselskap | Personvern | Utviklet av Akari