Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

NMK senior landsfinale 2022

20. august, 2022

NMK’s landsfinale for seniorer i Smådøl Motorsenter lørdag 20 august.

Lørdag 20. august skal landets beste bilcrosser kåres på Smådøl motorsenter, med bare de beste fra kvalifiseringsløp landet over, pluss de beste fra Landsfinaler for veteran, dame og junior.

Hvem blir best av de beste?

Allerede fredag 19. august er det trening fra klokka 17.00 til 19.30, den er frivillig, og det kjøres 2 x 2 runder. Og så tidlig som klokka 07.30 går første start på lørdag morgen 20. august.

Det skal kjøres tre omganger og fem finaler. I innledende omganger gis det poeng etter plassering i heatet, pluss ett bonuspoeng til de tre beste heatseier-tidene per omgang.

Treningen fredag kveld blir vist av Injection, mens lørdagens konkurranse blir vist på Direktesport, bak en betalingsmur.

Det beste er å møte opp på Smådøl, helt garantert, for å få med seg all moroa fra sidelinja.

Publikumsbane

Bilcrossbanen på Smådøl er oversiktlig fra fine publikumsplasser – det er også opparbeidet flere nye fine publikumsplasser i forkant av denne Landsfinalen.

Banen var en gang nesten bare grus, foruten startplata – nå har andelen asfalt blitt hele 40 prosent. Men det er fortsatt 60 prosent grusunderlag.

Traseen er så å si den samme som før, men med en ny startplate og en langt lengre og rettere startlangside, pluss litt romsligere svinger og sandfeller.

Offisiell oppslagstavle for løpet er på appen Sportity, der passordet er Landsfinale2022. Startlisten teller 139 gromme bilcrossnavn.

 

For oppdateringer før, under og etter løpet, abonner gjerne på snap: bilcrossno. Her lader vi som vanlig allerede nå opp til løp, med bilder, video og moro.

 

For mer info se her

Arrangement av NMK Nore & Uvdal

Detaljer

Dato:
20. august, 2022
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/NmkNoreUvdal

Arrangør

NMK Nore og Uvdal

Sted

Smådøl Motorsenter
Nore og Uvdal 3630 + Google-kart

Detaljer

Dato:
20. august, 2022
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/NmkNoreUvdal

Arrangør

NMK Nore og Uvdal

Sted

Smådøl Motorsenter
Nore og Uvdal 3630 + Google-kart