Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Mountain Yoga på Langedrag

19. april - 21. april

Velkommen til en nydelig Mountain Yoga retreat med Gitte-Lill i vakre omgivelser blant dyr og natur på Langedrag!

Program:

Fredag 19 april:
Ankomst mellom 17-20
17.30 – 19.30 Tre retters middag
21.00 : Yoga Nidra (Yoga Nidra er en guidet meditasjon hvor du kan legge deg ned komfortabelt. Yoga Nidra tar oss uanstrengt inn i en avslappende og harmonisk tilstand. Herfra er det mulig å oppleve helbredelse og dyp restaurering. Det er også mulig å dykke dypere under overflaten, bli mer bevisst og knyttet til vår sanne natur. Veldig god meditasjon for å berolige nervesystemet og god søvn.)

Lørdag 20 april:
07.30 : Vinyasa Yoga (Vinyasa betyr å koble bevegelse med pust. Under yogapraksisen din kan du fokusere på å bevisstgjøre pusten, og bruke pusten som en måte å veilede deg gjennom bevegelsene. Vinyasa yoga er en dynamisk praksis hvor du beveger deg gjennom en flyt av forskjellige yogastillinger. Dette hjelper at kroppen bygger fleksibilitet, styrke og balanse.)
08.30 Frokost
09.30 Kos med geitekillinger i fjøset
11.30 Skitur til gapahuken for mindfulness. ( Mindfulness betyr å opprettholde en øyeblikk-for-øyeblikk bevissthet om våre tanker, følelser, kroppslige sanser og omgivelsene gjennom en skånsom, nærende guidet meditasjon. Stillingen kan være sittende eller liggende.)
14.00 Foring av ulv og gaupe
17.30 : Tre retters middag
19.00: Yin yoga (Yin Yoga er en rolig form for yoga der vi fremmer sirkulasjon på bindevevsnivå, noe som er godt for restitusjon. Vi holder stillingene i 2 til 5 minutter. Her lar vi kroppen roe seg ned og tøyer godt ut.

Søndag 21 april:
07.30: Vinyasa Yoga (Vinyasa betyr å koble bevegelse med pust. Under yogapraksisen din kan du fokusere på å bevisstgjøre pusten, og bruke pusten som en måte å veilede deg gjennom bevegelsene. Vinyasa yoga er en dynamisk praksis hvor du beveger deg gjennom en flyt av forskjellige yogastillinger. Dette hjelper at kroppen bygger fleksibilitet, styrke og balanse.)
08.30: Frokost
10.00: Ridetur med norsk fjordhest
12.00: Foring av reinsdyr, elg og villsvin Arrangementet er for alle uansett om du er ny til yoga eller erfaren.

Pris 7350 kr per person inkludert alt i programmet som blant annet inneholder fire yogaøkter, ridetur med fjordhest, inngang, fri tilgang til hele parken, guidet foring av rovdyr, overnatting i eget rom med bad og alle måltider.

 

Vi kombinerer mektig natur, samspillet med dyr og yoga som har fokus på økt kroppsbevissthet, evnen til å slappe av og nyte øyeblikket. I samarbeid med Mountainyoga følger vi mottoet til Langedrag «Lytt til naturens stemme»  hvor man får komme tett på ulv, gaupe, fjellrev,reinsdyr og elg m.fl. Yogaøktene foregår i vår koselige peisestue mellom alle dyrene, og i vår innendørs gapahuk rundt bålet ved vår flotte seter på fjellet. Det er mulig å låne yogamatte inkludert i prisen.

Dette blir opplevelser som skaper forståelse, ydmykhet, og kunnskap som bygger opp under en dypere respekt for det økologiske samspill, naturens lovmessighet og alt levende liv.

Dette blir en fullspekket helg av unike opplevelser med norsk fauna, ridetur og helt spesielle naturopplevelser, samt undervisning med god variasjon av yoga og mindfulness.

Påmelding skjer direkte her Langedrag Naturpark booking

For ytterligere informasjon ta kontakt med Langedrag på tlf.+47 32742550 eller send dem en e-post: post@langedrag.no

 

Detaljer

Start:
19. april
Slutt:
21. april

Sted

Langedrag Naturpark
Tunhovd 3544 + Google-kart
Telefon
32742550

Detaljer

Start:
19. april
Slutt:
21. april

Sted

Langedrag Naturpark
Tunhovd 3544 + Google-kart
Telefon
32742550