Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Middelalderdag på Langedrag med ulike salgsboder

23. juli, 2022 | 10:00 - 18:00

Middelalderdag – Langedrag Naturpark lørdag 23 juli.

Parken er åpen fra kl. 10.00-18.00

Spennende oppvisning av røverhøvdingene Mattis og Borka med deres riddere, hester og andre dyr. Du kan prøve deg i kappestrid, balanselek på hesteryggen eller kjøre med hest og vogn. Du kan være med å fore ulv, gaupe og villsvin. Bli med inn til reinsdyr, fjellrev og elg. Se mennesket kommunisere med ulv! Kos deg på tunet med ca. 20 forskjellige dyrearter. Bli med på plantefarging og lag vennskapsbånd.

Føl på middelalderstemningen med ulike salgsboder:

Vi har fått med oss en rekke flinke folk denne dagen og vil de neste dagene presentere alt som skjer på gården denne dagen. Først ut er noen av bodene:
Synnøve Thorkildsen – Budeie fra setra Tjønnset, har med seg rømme, smør og ystingssoll laget på setra!
Anita – Nordic Wild, en fantastisk kunstner som virkelig fanger dyrene i maleriene sine. Anita vil sitte og male og ha kullstift-tegning for barna på lørdag og malekurs for barna søndag (påmelding til post@langedrag.no 450,- pr barn). Anita tar også med seg lekre kort og servietter for salg!
Vigdis Lindborg – lager vakre saueskinn med fantastiske trykk fra sauer i Tunhovd og du vil få mulighet til å trykke på ditt navn eller kanskje navnet til et dåpsbarn? Fantastiske gaver fra en gammel kunsttradisjon!
Nore og Uvdal husflidslag – herlige damer som brenner for gamle tradisjons-håndarbeid. Vil lære bort bl. annet toving og smykkelaging for alle barna denne dagen!
Våre egne kokker – brenner for bærekraftig og kortreist mat! Det vil bli salg av våre egne oster; hvitmugg, geitost og brunost, spekepølser, pinnebrøddeiger med ulike smaker samt de gode lappene med smørprim på! I tillegg vil det bli salg av den gode rømmegrøten, lapskausen, halloumi-smørbrødene, pizza, kanelsnurrer og alt det andre gode kafeene pleier å ha! Kanskje dette er dagen å smake på geitemelks-isen?
Bjørn Ola Volden Sveen – vår egen leirskolelærer og fantastiske fotograf stiller noen av sine bilder! Bjørn Ola vet virkelig å forevige dyrene på en vakker måte og vi gleder oss til å se hvilke bilder han kommer med denne gangen!

Inngang kr. 390 for voksne / kr. 290 for barn 2-15 år.

Velkommen .

Detaljer

Dato:
23. juli, 2022
Tid
10:00 - 18:00

Arrangør

Middelalderuka/ Langedrag
Telefon
32742550
Epost
post@langedrag.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Langedrag Naturpark
Tunhovd 3544 + Google-kart
Telefon
32742550

Detaljer

Dato:
23. juli, 2022
Tid
10:00 - 18:00

Arrangør

Middelalderuka/ Langedrag
Telefon
32742550
Epost
post@langedrag.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Langedrag Naturpark
Tunhovd 3544 + Google-kart
Telefon
32742550