
Velkommen til årets Fjellmatfestival 17 – 19 november.
Fjellmatfestivalen er en årlig mat- og opplevelsestradisjon på Torsetlia, Dagalifjell, med råvarer fra Hardangervidda samt naturlige produkter som hører til.
Her kan du tilbringe hele eller deler av weekenden med fjellet som ramme rundt opplevelsene og innta herlige måltider.
Program:
FREDAG 17 november
FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Aldersgrense 20 år. Må forhåndsbestilles.
LØRDAG 18 november
SALG AV LOKALE PRODUKTER
En glimrende anledning til å sikre deg lokalmat fra Uvdalsbonden, rakfisk (villfisk) fra Hardangervidda, håndarbeid m.m. som julegaver eller noe til deg selv.
Årets selgere:
Kommer snart
FAGSEMINAR: HANEN V/BERNT BUTCHER JOHANNESSEN (45 min)
Med sider, og lokale produsenter med mat til sider. 18 års grense. Må forhåndsbestilles.
LUNSJ – FJELLETS GOURMETBUFFET
Buffeten består av et utvalg av lokale varme og kalde retter. Spekemat, fisk, kjøtt, tilbehør, desserter m.m. Eventuelt ledige plasser selges i resepsjonen samme dag.
RAKFISK FESTMIDDAGBUFFET & KÅRING AV FOLKETS RAKFISKFAVORITT
Lokale produsenter, villfisk fra Hardangervidda. Smak og stem frem din favorittrakfisk. Buffeten består av rakfisk med tilbehør og desserter. Aldersgrense 20 år.
Må forhåndsbestilles.