Opplevelser som setter spor...


Langedrag Naturpark


Langedrag Naturpark er en yndet destinasjon for barnefamilier og turister. Fjellgården ligger som et Soria Moria-slott på 1000 m.o.h. midt mellom Numedal og Hallingdal.

Det er et yrende dyreliv på Langedrag med rundt 300 dyr fordelt på 20 forskjellige arter. Besøkende kan være med inn og hilse på ville dyr som ulv, gaupe, fjellrev, villsvin, elg og reinsdyr. Om sommeren arrangeres rideshow, rideleir, seterdager og andre aktiviteter.
På tunet kan besøkende få oppleve nærkontakt og kos med våre mange husdyr som går fritt rundt. I naturparken kan du på nært hold studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg og reinsdyr. «Ærefrykt for livet» betyr mye for oss. Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Stedet er en fjellgård med eget ysteri med geitemelk produksjon samt leirskole som kan huse over 80 elever hver uke.

Vi tar imot gjester for overnatting og dagsbesøk hele året, samt teambuilding, dåp, konfirmasjon, bryllup og andre selskaper. Vi tilbyr mange ulike leirer og aktiviteter året rundt som rideleir, hund og friluftsleir, dyr og friluftsleir, familieleir samt besteforeldre og barnebarn-leir. Vi tilbyr en rekke aktiviteter for store og små og har også ulike kurs som fotokurs, yogakurs og ride- og dyrestell kurs. Hver årstid har sin sjarm, følg med for å se hva vi kan tilby året igjennom!

Pssst! Sjekk gjerne ut Langedrag på: Facebook eller Instagram