Unike opplevelser


Dyrepasser for en dag


En hel dag «på innsiden» av Langedrag. Hvordan er det egentlig å jobbe tett på alle de flotte dyrene på Langedrag? Vil du være med og mate ulv, gaupe og rev sammen med oss?

Dyrepasserne møter «på jobb» i resepsjonen kl 10. Der får barna utdelt hver sin «dyrepasser for en dag»-t-skjorte og navneskilt, og det vil bli gitt informasjon om hvordan dagen ser ut. Her får også dere foresatte mulighet til å stille de spørsmål dere måtte lure på. Deretter er det ut på dyretunet. Dyr skal slippes ut, møkkes for, fores, stelles og kanskje har det kommet noen egg?
Ved foring av villsvin, reinsdyr og elg klokka12, er barna guidenes gode hjelper! Etter foringen, ca klokka 13, er det tid for lunsj og ridning sammen med dere.

Barna møter igjen våre guider på ulveterrassen klokka 14 for å hjelpe til med foring av ulv, gaupe og rev. Etter hva vi har hørt, så belønner ofte revene barna med en liten massasje etter en hel dag med jobbing!

Når barna er ferdige for dagen, ligger det klar diplom som takk for innsatsen til barna i resepsjonen!

Inngangsbillett er inkludert i denne aktiviteten for barna.
Det er egen pris for barn med årskort og overnattende gjester. Send mail til post@langedrag.no om det gjelder deg.

Barna kan være alene på denne aktiviteten, men vil da være alene uten tilsyn under lunsjpausen. Ønsker du å være i parken sammen med barna, trenger du inngangsbillett.

Aktiviteten passer for barn fra 6 – 12 år
Husk klær barna kan jobbe på gård i.


Book en uforglemmelig opplevelse!

Pssst! Sjekk gjerne ut Langedrag på: Facebook eller Instagram