Opplevelser som setter spor...


Camp Uvdal


På andre siden av Uvdalselva har vi bygget en aktivitetspark med aktiviteter for små og store i alle aldre. Med dette håper og tror vi at oppholdet skal bli ekstra minnerikt.

På andre siden av Uvdalselva har vi bygget opp en aktivitetspark med aktiviteter for små og store i alle aldre. Med dette håper og tror vi at oppholdet skal bli ekstra minnerikt. Foruten aktivitetsparken er det mange ting å finne på hos oss!

Frisbeegolf! Dette har blitt en idrett med stadig økende popularitet også i Norge. I aktivitetsparken har vi bygget en helt ny 9-hulls bane som venter på nye rekorder!

Fotballgolf! Vi har bygget en 9-hulls stor fotballgolfbane som er blitt en stor slager hos de som er glad i fotball men som har lyst å utfordre seg selv på en litt annen måte.

Kano og kajakk! Uvdalselva er ei stille og rolig elv, og dermed ypperlig egnet for nybegynnere som ønsker å lære seg padling og roing.

Radiostyrt bil! Kjør offroad i billøypa som går gjennom skogen i aktivitetsparken og sett nye bestetider sammen med familie og venner.

I tillegg har vi mange andre spennende aktiviteter som sykkelløype, radiostyrte båter på en egen kanal, mini-klatrepark for de yngste, lek-lev-lær aktivitetsløype, volleyball, badminton, bordtennis, kubbspill, boccia og bueskyting.

Du må nesten bare komme til oss for å oppleve dette!Kontakt oss
Camp Uvdal
Uvdalsvegen 966
3632 Uvdal

Telefon 992 28 210 / 977 90 790
E-post: post@campuvdal.com