Opplevelser som setter spor...


Camp Uvdal


På andre siden av Uvdalselva har vi bygget opp en aktivitetspark med aktiviteter for små og store i alle aldre. Med dette håper og tror vi at oppholdet skal bli ekstra minnerikt. Foruten aktivitetsparken er det mange ting å finne på hos oss.

På andre siden av Uvdalselva har vi bygget opp en aktivitetspark med aktiviteter for små og store i alle aldre. Med dette håper og tror vi at oppholdet skal bli ekstra minnerikt. Foruten aktivitetsparken er det mange ting å finne på hos oss!

Frisbeegolf! Dette har blitt en idrett med stadig økende popularitet også i Norge. I aktivitetsparken har vi bygget en helt ny 9-hulls bane som venter på nye rekorder!

Fotballgolf! Vi har bygget en 9-hulls stor fotballgolfbane som er blitt en stor slager hos de som er glad i fotball men som har lyst å utfordre seg selv på en litt annen måte.

Kano og kajakk! Uvdalselva er ei stille og rolig elv, og dermed ypperlig egnet for nybegynnere som ønsker å lære seg padling og roing.

Radiostyrt bil! Kjør offroad i billøypa som går gjennom skogen i aktivitetsparken og sett nye bestetider sammen med familie og venner.

I tillegg har vi mange andre spennende aktiviteter som sykkelløype, radiostyrte båter på en egen kanal, mini-klatrepark for de yngste, lek-lev-lær aktivitetsløype, volleyball, badminton, bordtennis, kubbspill, boccia og bueskyting.

Du må nesten bare komme til oss for å oppleve dette!Kontakt oss
Camp Uvdal
Uvdalsvegen 966
3632 Uvdal

Telefon 992 28 210 / 977 90 790
E-post: post@campuvdal.com

© Kopirett 2022 - Nore og Uvdal Næringsselskap | Personvern | Utviklet av Akari