Vintermagi på Langedrag

Velkommen til ekte Langedragsmagi!

 

Kan vi friste med en helg på fjellet fylt opp med gode opplevelser? Eller en vinterferie hvor det er milevis med ny-kjørte skiløyper, god mat og opplevelser for hele familien!

Skiløyper Langedrag

Vinteren har en helt egen magi på Langedrag – nå skal du få høre hvorfor.

I tillegg til at gården er ekstra vakker i vinterdrakt, og utsikten i klarværet gir deg følelsen av å være med i et eventyr – er det noe som gjør denne tiden litt ekstra spesiell.

Nå er alle dyrene i sin fineste vinterkåpe. Fjellreven har tatt på seg det varmeste naturen kan lage og du kan få oppleve den på nært hold gjennom guidet rovdyrforing eller revecamp. Huskyene våre elsker å få trekke slede og kan ta deg med på kortere eller lengre turer i fjellet rundt gården og la deg oppleve denne unike måten å komme seg ut i naturen på. De er ekstra gode å kose med når de har fått på seg vinterpelsen og tar i mot deg med logrende haler til morgenstell eller huskycamp.

I slutten av januar og starten av februar fylles fjøset med nydelige små geitekillinger som elsker kos og oppmerksomhet. Her er det vanskelig å løsrive seg fra når du først har satt deg godt til rette med ditt eget kje på fanget.

Vinterferie uke 8:

Vår største aktivitet og viktigste produkt er selve gården vår. Med en inngangsbillet får du tilgang til å se over 200 dyr fordelt på over 20 forskjellige arter.
Inkludert i inngangsbilletten er to runder med guide der forskjellige dyr får mat på gården.

Ønsker du overnatting i uke 8 er det fortsatt noe ledig igjen, uke 9 er det fullt grunnet leirskole. 

I hele uke 8 er det rideleir , en uke fylt med et mangfold av opplevelser – tett på dyr og natur.
Rideundervisning etter ditt nivå på trygge, men morsomme hester. For mer informasjon og påmelding se her

Både inngangsbilletter og aktiviteter kan bookes på forhånd for å sikre deg unike opplevelser direkte her

En av aktivitetene du bør få med deg på Langedrag er hundekjøring. Her kan du kjøre ditt eget hundespann!

Hundekjøring er en unik måte å oppleve både natur og samspill mellom dyr og mennesker på. Opplev magien med ditt eget hundespann på Langedrag!

I hundegården vår venter 30 ivrige huskyer på å få ut å løpe og trekke.

Vi har forskjellige tilbud, men de mest populære turen våre er 15-20 minutter eller 1 time. Begge gir deg mulighet til å styre sleden selv, eller bare sitte oppi om du helst vil det. OBS. barn må være i følge med voksene. Se mer her

Foto: Odd Arild G.

 Spisesteder:

Du kan kjøpe med deg hjemmelaget hvit- og brun geitost i kafeteriaen. Her serveres de berømte Langedrag vaflene, kaffe, kakao og hjemmelaget brød som du også kan kjøpe med deg hjem.  Kafeteriaen er åpen 11.00 til 16.30 hver dag parken er åpen.

 

Til Langedrag Naturpark kan du komme på både dagsbesøk og overnatting hele året!

 

© Kopirett 2023 - Nore og Uvdal Næringsselskap | Personvern | Utviklet av Akari