Viktig info fra Ditt Apotek Rødberg

Vi vil fra nå ha åpent som vanlig fra kl. 09-17 på hverdager og kl. 10-14 på lørdager.

Dette for å spare på kreftene til personale da vi forventer mye å gjøre fremover og er såpass få personer å spille på.
Vil du slippe å vente lenge på apoteket, er du syk eller i karantene?
Du kan bestille medisiner og handelsvarer i appen vår Ditt Apotek- velg «klargjør resept» i menyen til venstre, skriv inn det du ønsker og antall og velg Ditt apotek Rødberg . Der kan du også skrive beskjeder til oss om du ønsker vi skal ringe deg for feks avtale om hjemkjøring dersom du er i karantene/er syk og ikke har andre til å hente for deg.

Du kan også bestille på nettsiden vår Ditt Apotek «klikk og hent» (blir sendt videre til vitusapotek.no) og velge Ditt Apotek Rødberg.
Det er til tider så mye trafikk at vi ikke får tatt telefonen. Du kan sende oss en mail på [email protected] med telefonnr så ringer vi opp igjen i ledig stund eller etter kl 15. Vi anbefaler å ikke skrive personopplysninger i mail!

Har laget eget antibac!

Kommer for salg fra og med tirsdag 31.03.20; vår egenproduserte hånddesinfeksjon etter WHO’s oppskrift .Tørker ikke ut hendene og er uten lukttilsetning.  En stor takk til Statkraft for anskaffelse av råvare!


Vi ber dere om å ikke hamstre.

Vi kan maks levere ut for 3 måneders forbruk, noen varer kan vi maks levere ut for 1 måneds forbruk slik at det er nok til alle.
Vi har god bemanning og er klare til å hjelpe alle. Om 1 måned, 3 måneder og neste år .

For mer info se også oppdateringer og info på  Facebook