Viktig info fra Ditt Apotek Rødberg

Vi vil fra nå ha åpent som vanlig fra 09-17 på hverdager og 10-14 på lørdager.

Dette for å spare på kreftene til personale da vi forventer mye å gjøre fremover og er såpass få personer å spille på. Dette vil i første omgang bli gjeldene neste uke(13)
Vil du slippe å vente lenge på apoteket, er du syk eller i karantene?
Du kan bestille medisiner og handelsvarer i appen vår Ditt Apotek- velg «klargjør resept» i menyen til venstre, skriv inn det du ønsker og antall og velg Ditt apotek Rødberg . Der kan du også skrive beskjeder til oss om du ønsker vi skal ringe deg for feks avtale om hjemkjøring dersom du er i karantene/er syk og ikke har andre til å hente for deg.

Vi er dessverre helt tomme for antibac og munnbind fortsatt. En slik situasjon har ingen av oss vært i før. Vi må nå stå sammen og gjøre det vi kan for å begrense smitten


Du kan også bestille på nettsiden vår Ditt Apotek «klikk og hent» (blir sendt videre til vitusapotek.no) og velge Ditt Apotek Rødberg.
Det er til tider så mye trafikk at vi ikke får tatt telefonen. Du kan sende oss en mail på [email protected] med telefonnr så ringer vi opp igjen i ledig stund eller etter kl 15. Vi anbefaler å ikke skrive personopplysninger i mail!


Vi ber dere om å ikke hamstre.

Vi kan maks levere ut for 3 måneders forbruk, noen varer kan vi maks levere ut for 1 måneds forbruk slik at det er nok til alle.
Vi har god bemanning og er klare til å hjelpe alle. Om 1 måned, 3 måneder og neste år .

For mer info se også oppdateringer og info på  Facebook