Vår Kafe & Interiør er åpen hver dag kl. 12-18 (uke 26-33).

Anbefalt tur er å gå villreintrekket. Fra Vasstulan kan man gå «villreintrekket» (totalt 1,5 km). Det er bare ett steinkast bort til de opprinnelige dyregravene/fangstanlegget, og man kan gå opp til Juvshovda som er ett flott utgangspunkt der du kan skue etter rein. Her er det plassert ett «reinsdyr» med litt info.

I kafeen finnes en replika av en dyregrav. Her er det også litt info så du kan lese deg opp på historien rundt dette med reinen og betydningen den har hatt for området vårt. Vi har også en rebusløype for hele familien.

Vasstulan1100 interiør er kanskje Norges høyeste beliggende interiørbutikk. Her selges det flotte kvalitetsprodukter for hytter og hjem bl. Halvor Bakkes kolleksjon. Det finnes egen nettbutikk med mange av produktene.

Kom innom for mer info.

På Vasstulan 1100 kan dere selv velge om dere vil ordne dere selv eller benytte Fjellkafeen. Alle våre hytter og leiligheter har tv og wifi. Det er mulighet til å leie sengetøy og bestille sluttvask hos oss.

Ønsker du å leie en leilighet eller hytte hos oss? Send oss en forespørsel med ønsket periode til: booking@vasstulan.no eller mobil 909 54 600

For mer info vedrørende overnatting se her

© Kopirett 2022 - Nore og Uvdal Næringsselskap | Personvern | Utviklet av Akari