Skiutleien i Uvdal Skisport har et rikholdig utvalg av utstyr for utleie innen alpint, telemark og snowboard. Deres hovedleverandør på ski er Blizzard, og i samarbeid sørger de for alltid å være oppdatert på utstyrssiden. De har også demo-modeller for prøvekjøring. Sortimentet spenner over alt fra begynner- til ekspertutstyr. Skistallen er stor, og betjener alt fra dagsutleie til grupper.

For å sikre at kvaliteten på utstyret alltid er som den skal, suppleres det kontinuerlig.

Bli en bedre skikjører med skiskolen i Uvdal

I blant trenger både barn og voksne veiledning og det er ikke alltid lett å ta i mot råd fra sine nærmeste. Skiskole enten med personlig trener, sammen med familien eller i gruppe, vil øke selvtilliten i alle aldre og gleden med å være ute i en alpinbakke.

Få mer glede av dagen i bakken på en tryggere og sikrere måte.

Bruk en leksjon på å få innføring i noe nytt, eller til å endre på din gamle kjørestil. Resten av dagen kan du bruke til å trene på det du har lært, da kommer du lettere i gang.

Ved Skiskolen i Uvdal Skisport kan du få innføring i de mest grunnleggende teknikker, til mer viderekommende kursing. Vi underviser i alle grener og nivåer.

Gruppekurs

Uvdal Skiskole tilbyr gruppekurs i alpint for alle aldergrupper, samt snowboard, carving og park kurs for voksne og ungdom.

Velg mellom 3 dagers kurs mandag-onsdag, weekendkurs for barn/ungdom og miniskileken for de aller minste.

Privatundervisning

Skiskolen tilbyr privatleksjoner i alpint, snowboard, telemark, carving, park og løssnøkjøring. Privatundervisning er tilgjengelig for alle grener og på alle nivåer. Skilæreren vil tilpasse kurset til ditt nivå og dine ønsker. Velg mellom 1, 2 eller 3 times privatundervisning.

Kontakt Uvdal Skisport

Telefon 32 74 13 00
Besøk nettsider