«Epic» kommer til Uvdal Skisenter

Ekteparet Linn og Rune Lundsør starter fjellshop, skiutleie og skiskole i Uvdal skisenter kommende vinter. Linn er uvdøling og har Uvdal skisenter i sitt hjerte. Rune har vært snowboardproff og har lang fartstid som landslagskjører.

Linn og Rune driver Epic Boardshop og Epic Events på Geilo om vinteren, og skiutleie på Stryn Sommerskisenter om sommeren.

Epic Boardshop er en av Norges største sowboardbutikker. Den er også utsmykket med snowboardmuseum som inneholder en av verdens største samlinger av historiske brett.

Epic Events gjennomfører arrangementer av alle sportslige slag. Bl.a. snowboardcamper for voksne, Monoski Landstreff, Oldboys NM, Pipe Masters og Redbull Ragnarok.

Nå kommer altså Linn og Rune til Uvdal, og går «all inn» for å lage nye events og en helt spesiell Fjellshop i skisenteret. I tillegg til vanlige varer man trenger når man skal på ski og brett, skal de lage en skiutleie uten om det vanlige. Her skal du kunne leie alt av utstyr man kan bruke på snø. Alle varianter av ski og snowboard blir å finne i utvalget. Monoski, Randoneski, Splitboards, Snowskate og 80`s ski med outfit, er noen av de spesielle tingene som kan leies.

Her skal man også kunne leie det nyeste av topptur / pudderski, for så å kjøpe skiene om ønskelig.

Store investeringer er gjort for å ha en flonka ny skistall klar for vinteren.

Bli en bedre skikjører med skiskolen i Uvdal

I blant trenger både barn og voksne veiledning og det er ikke alltid lett å ta i mot råd fra sine nærmeste. Skiskole enten med personlig trener, sammen med familien eller i gruppe, vil øke selvtilliten i alle aldre og gleden med å være ute i en alpinbakke.

Få mer glede av dagen i bakken på en tryggere og sikrere måte.

Bruk en leksjon på å få innføring i noe nytt, eller til å endre på din gamle kjørestil. Resten av dagen kan du bruke til å trene på det du har lært, da kommer du lettere i gang.