Overnatting

I Uvdal Skisenter finner du hytter og leiligheter til leie med kort avstand til bakkene og i ultimat nærhet til turterreng.

I sentrum av Uvdal Skisenter bor du i lyse og moderne ski-inn/ski-ut leiligheter og har kort avstand til skibakkene, barneområdet, skiutleie og varmestue. De fleste leilighetene har utsikt mot bakken mens noen har utsikt mot Uvdalselva og ved leie av leiligheter får du -10% avslag på heiskort.

Leilighetene i hovedbygget har sengeplass fra 7 ± 12 personer og er meget godt utstyrt, leilighetene ligger over to plan og hvor stue, kjøkken og WC er i første etasje og soverom og bad ligger i andre etasje.

Pris per uke: fra 6 995,-
Pris per helg: fra 3 265,-
Ta kontakt på: booking@uvdalskisenter.no

Leiligheter på Uvdaltunet kan du leie leiligheter med 8-10 sengeplasser og peis. Ta kontakt på: booking@uvdalskisenter.no

Vi tilbyr også leie av hytte med 7-10 sengeplasser. Ta kontakt på: booking@uvdalskisenter.no for mer informasjon

 
Gruppebestilling

Ta kontakt med oss for skreddersydde pakker for større og mindre grupper. Vi jobber tett sammen med deg, og kan tilrettelegge varierte pakker som kan inkludere blant annet overnatting, mat, heiskort og bruk av fellesareal. Ta kontakt på tlf. +47 32743795 eller send en e-post: booking@uvdalskisenter.no