Uvdal er for barna!

Uvdal skisenter har barnevennlige bakker og terreng, miniskilek for de minste, og egen minipark for de større barna. Og det ER lov å ake i bakken om kvelden!

Nede i baseområdet, til høyre for heisen finner du Bjønneparken. Der lager skisenteret rails og hopp for de som synes utfordringene i barneområdet ikke er så spennende lenger. Bjønneparken har grønn profil, og egner seg for mindre barn som har lyst på litt hopp og sprett uten de skumle store hoppene.

Miniskilek – foreldre ingen adgang!

For de minste barna (3-5 år) anbefaler vi Skiskolens populære miniskilek, som er en kombinasjon av Skiskole og skibarnehage. Her lærer barna via skilek basisferdigheter i vårt barneskiområde. Vi forsøker oss også på miniheisen. Hvis barna blir slitne på ski tar vi en pause, og tegner kanskje en flott tegning til mor og far i Skishopen. Kanskje får barna smake den magiske trylleskidrikken…? Anbefales hvis du har behov for en barnløs time, eller dine barn har behov for avveksling, morro og lek sammen med andre barn.

Ta kontakt med Uvdal Skisport for mer informasjon..

Aking

Etter stengetid fra tirsdag til søndag er det fritt frem i den belyste nedfarten Brage, for de som har lyst til å leke med akebrett eller snowracer. Frem til kl. 20:00 kan barn og voksne leke og ha det gøy, rett ved Uvdaltunet og Alpintunet. Husk at aking skjer på eget ansvar.