SvingOm – rundreise i Tinn og Numedal

En rundreise i Tinn og Numedal

SvingOm gjør det lett å planlegge en kort reise eller en hel ferie. Her er det mye å oppleve langs køfrie veier. Trivelige folk, søte dyr, god mat, idyllisk kulturlandskap, fine turer og forfriskende bad.

Mat Opplevelser i Numedal er et nettverk med medlemmer fra Numedal og Tinn som består av aktivitetsbedrifter, mat- og drikkeprodusenter og andre som brenner for å ta vare på, ta i bruk, utvikle og vise frem alt det fine vi er så heldige å omgi oss med. Utviklingen av reiseruten SvingOm er gjort med støtte fra Viken (tidl. Buskerud) fylkeskommune, Omstilling i Rollag kommune og Omstilling i Tinn kommune.

Planlegg din tur

Hele SvingOm er omtrent 30 mil. Svingene blir fort en favoritt både på motorsykkel, sykkel og i bil. Det er vanligvis lite trafikk og en idyllisk tur gjennom flott kulturlandskap, langs elver og over snaufjellet. Det er mange steder å svinge innom for å gå på tur, bade og nyte livet. Veiene over Imingfjell og Vegglifjell går gjennom villreinområder, og er stengt om vinteren.

Du kan finne mye info om badeplasser, overnatting, aktiviteter, mat og drikke samt kultur og håndverk. For mer info se SvingOm

Følg dem gjerne på Facebook

Instagram @svingom

Kontaktinfo: [email protected]