Vinteren på Langedrag

På vinteren skjer det også mye som du ellers ikke får oppleve mens varmegradene er på plass.

Noe som gjør denne årstiden så spesiell, er det at man kan se så mange spor etter dyrene. Du kan tenke deg hvor mange spor det blir på Langedrag! Kan du klare å gjette hvilke spor som hører til hvilke dyr?

Aktivitetene vi kun får gjennomført på vinterstid er også noe ganske spesielt, og da er det hundekjøring som kanskje stikker seg mest ut. Hos oss kan du selv velge hvor lang tur du vil være med på: Se mer info her

Merk deg hundene sine enorme krefter mens du suser gjennom et snøkledd eventyrland.  

Hest og Slede (Kanefart)

Her kan du sette en skikkelig vinterstemning med en tur i skogen mens dere hører dombjellene kime inn i skumringen.
Bestill her

Snørekjøring

Snørekjøring bak hest er noe som setter et smil på både voksne og barn.
Bestill her

Jul

Vi må jo ikke glemme hva som skjer rundt juletider her på Langedrag! Helgene i uke 47 og 48 har vi nemlig førjulshelger, og da blir det mye moro for både store og små. Det blir laget pinnebrød og gløgg, vi fyrer bål på tunet og tenner fakler rundt om, det blir Nissespill og kanskje kommer selveste julenissen innom !
*Førjulshelg-opphold for overnattingsgjester er kun for Fredag-Søndag. Førjulshelg kan altså ikke bestilles for kun én overnatting.

Her har du prisene for førjulshelgene i uke 47 og 48:
Voksen: 3000,-
Ungdom (9-15år): 2250,-
Barn (2-8år): 2050,-
*Prisene gjelder standardrom

Det er gode muligheter for nordlys her på Langedrag Naturpark! Ta med kamera når du besøker oss i vinter for noen flotte bilder.

Fjording med utsikt

I hovedbygningen finner du vår største kafeteria. Her har vi diverse lunsj- og middagstilbud, samt kioskvarer og vår egenproduserte is og ost.

Overnatting

Start det nye året med en tur til Langedrag Naturpark og få overnatting til 2023-pris! Kulda har nå kommet og fryst fast prisene for overnatting i januar 2024!
Januar er en flott periode her oppe på 1000 meter over havet, vi kan ikke love høye brøytekanter med snø, men vi håper at dette blir tilfellet.
Noe vi KAN garantere er at du får opplevelser som setter spor!
Bli med på #hundekjøring der Huskyene våre lover fart og spenning med deg i sleden.
En opplevelsesrik #ridetur blant snøkledde trær tar fjordingene våre deg med på. De vil også kunne pakke deg inn i dyreskinn på en kanefart-tur i området. Om du er ute etter noe som får hjertet til å banke litt ekstra, kan du sette deg på en rattkjelke og bli trukket rundt av en av våre galopperende fjordinger! Kanskje det er selveste Marie, moren til Marte, som sitter på hesten og trekker deg rundt i full fart!
Alt dette og så mye mye mer er på plass når du kommer på besøk.
Legger du til en natt ekstra, og overnatter 2 eller flere netter, vil fjellrevene og rødreven gjerne at alle som overnatter får gratis revecamp med på kjøpet. Har du fått revemassasje noen gang?
Hva venter du på! Gi 2024 en eventyrlig start med et besøk hos oss
For bestilling besøker du vår hjemmeside eller ringer oss på tlf: 32 74 25 50 / e-post: post@langedrag.no
Betingelser:
– Denne kampanjen gjelder KUN for bestillinger i perioden 21.10.23 – 30.01.24.
– Kampanjen gjelder KUN for overnatting i januar 2024.
– Gratis revecamp gjelder KUN for overnatting over flere netter.

 

 

Velkommen til magien på Langedrag om vinteren!