Numedalsrally 2020

Numedalsrally med NM status!

Da er vi igang igjen med det 29. Numedalsrally.

Det var en stor nedtur for ildsjelene i arrangementskomiteen for Numedalsrally 2019, da mildværet kom og satte en stopper for avviklingen av løpet. 2 ganger tidligere har vi måttet avlyse, og den ene gangen da var det også mildværet som ødela.

Vintrene har blitt noe mere ustabile, men som arrangør er det også viktig å ta de nødvendige avgjørelser . Vi har både grunneiere, oppsittere og ikke minst den økonomiske biten å ta hensyn til, og da blir alt dette viktige faktorer som må taes med i betraktningene.

 

Den 22. februar 2020 går som sagt det 29.Numedalsrally av stabelen og har også i år NM status. Det er tradisjonelle og kjente prøver, som har alt i seg. Det er lengre og kortere prøver, men mest kjent er vel Smådøletappen, som er nesten 30 km lang, og kjøres 2 ganger. Først tidlig på morgenen som SS 2, så avsluttningsvis som SS 8.

Nytt i år er at SS 8 er såkalt Power Stages. Det vil si at beste tid i hver NM klasse honoreres, og det er ofte anbefalt å legge det til en prøve på slutten av løpet.

Vi har valgt  SS 8 som er innom Smådøl Motorsenter, og her vil det være mulig for publikum og komme inn hele dagen. Det er gjort ombygging inne på motorbanen, så der er det mulig for publikum å komme inn med bil hele dagen. Det vil også være kiosk åpen i klubbhuset, så dette er absolutt en prøve som er aktuell for de som vil på rallykikketur.

 

Det vil komme mere info i rallymagasinet som kommer uka før løpet

1. deltager starter fra Rødberg Hotell kl 0800.

For mer info følg med her