Allsidige medarbeidere søkes på vakre Dagalifjell

Vi trenger:
Vi søker flere kokker, servitører, renholdere og hjelp til fjellcafe. Arbeidstid kan være på dagtid eller kveldstid, i midtuke, i helger og i ferier. Vi ønsker noen som bor i nærheten da vi kan trenge hjelp på kort varsel.

Jobbens omfang:
Vi tilbyr ikke 100% fast stilling. Arbeidsmengde vil variere og våre hovedsesonger er desember til april og slutten av juni og ut september. Vi har spesielt mye pågang i helger, vinterferien (uke 8), påsken, i juli-august og i julen/nyttår. Det er en fordel om du kan gjøre flere av arbeidsområdene vi søker. Jo flere områder du kan bidra med, jo mer jobb kan vi tilby. Jobben lar seg kombinere med andre jobber eller studier.

Ønskede egenskaper:
Vi søker deg som er arbeidsom og pålitelig, og som liker å jobbe i team og med mennesker. Arbeidserfaring er ikke påkrevd, men en fordel. Det er også en fordel om du er over 20 år.

CV og søknadsbrev sendes til post@torsetlia.no
Vi vurderer søknader fortløpende.

Send søknad

Om Torsetlia

Torsetlia Fjellstue og Hyttegrend er en liten sesongbasert familie- og reiselivsbedrift som ligger på Dagalifjell i Uvdal, 30 minutter fra Geilo. Vi tilbyr overnatting i rom, hytter og i leiligheter. I tillegg serverer vi måltider basert på lokale mattradisjoner og vi har også egen fjellcafé. Torsetlia er opptatt av å tilby god service i et hjemmekoselig miljø og vi har stort fokus på skreddersøm. Vi har gode Covid-19 rutiner internt og gir selvfølgelig opplæring.

Les mer på hjemmesiden