Uvdal Utvikling AS prosjekterer og bygger fritidsboliger på tomter i øvre Uvdal

Like ved portalen til Hardangervidda ca. 1000 m. o. h. – en perle i naturen både vinter som sommer. Her kan du nyte din fritid. Gå på ski eller kjøre slalom uten kø, stress og mas. Det er her du kan nyte stillheten – den høye himmelen, kort sagt, det er her du skal bygge dine hytte.

I Uvdal har vi muligheten til å gi deg det du har ønsket deg. Uvdal Utvikling AS har unike og varierende hyttetomter både på toppen og i bunnen av Uvdal Skisenter, og i en egen liten grend i Nørstebølia.  Her bygger vi hytteprosjekter både for salg og i samarbeid med kundene i gjennomført Panorama stil.(www.panoramahytten.no) I disse rolige, men sentrale omgivelsene, kan familien etablere sitt fritidsdrømmested hvor batterier kan lades, og fritidsaktiviteter på mange plan kan utøves.

Uvdal Skisenter.

Her bygger vi nå en effektiv og stilig Sportshytte på 86 m2 BRA på festet tomt.  Denne inneholder 4 soverom, 2 bad, badstue, stor bod, stue og kjøkken. Prisantydning 3,5 mill, ferdig innredet med innredninger fra Uvdal Snekkerverksted AS (www. uvdal-snekkerverksted.no) 

Uvdal Utvikling har tilgang på ca 15 tomter i den nedre delen av anlegget. Her finner du rimelige byggeretter med gunstige festeavgifter og felleskostnader, noe som gir hytteprosjektet en god start.

Vi har også tilgang på flere selveier tomter i toppen av Uvdal Skisenter, for de som virkelig vil stå på terskelen til Hardangervidda. Fra disse tomtene kan du spenne på deg skiene eller turskoene å gå milevis vestover til du bikker ut i Odda, uten å krysse en eneste veg. 

 

I Uvdal er det ca 3.200 hytteeiere som har funnet sitt drømmested, og det er fortsatt plass. Vi har tomtene og erfaringen, dere har ønskene og drømmene. Sammen skaper vi den perfekte fritidsboligen for deg og din familie.  

Ta gjerne kontakt for en uformell prat om mulighetenes Uvdal. 

Undertegnede er å treffe på 99 55 88 88


Uvdal Utvikling AS
Geir E Prestegården 

 

Kontakt oss

Telefon 99 55 88 88
geir@uvdals.no