Trolltjernstulen og Slåtteli

Med god solgang året rundt er Slåtteli et perfekt utgangspunkt for din ferie i fjellet.

Store tomter på Slåtteli – høyt og snøsikkert på Dagalifjell, med langrennssporet rett utenfor døren og alpinanlegg i umiddelbar nærhet. Slåtteli ligger attraktivt til øverst i Smådøldalen, som er et ettertraktet område for fot og sykkelturer sommerstid.

Hyttefeltet ligger i et rolig og skjermet naturområde og er meget familievennlig. →


Tomtene Leveres med topp moderne og fremtidsrettet infrastruktur! Dette inkluderer:
– Vei frem til hytta med 2 parkeringsplasser.
– Vann – egen vannforsyning ved hytta
– Avløp – Komplett anlegg felles med de andre tomtene.
– Strøm – føres inn i sikringsskap på hytta
– Fiber

Tomteprisen ligger fra kr 790.000,- til kr 1.590.000,- inkl infrastruktur.


Øvre Uvdal og Dagalifjell er omkranset av Hardangervidda, Nord-Europas største høyfjellsplatå. Her finner man også Norges største nasjonalpark med et svært rikt dyreliv og tallrike vann og vassdrag med den flotteste fjellørret. Østvidda kjennetegnes dessuten av et lettgått, mykt og bølget terreng.


Turistforeningen har merkede ruter i området som gir enkle muligheter for turer innover Hardangervidda. Tar du sykkelen fatt fra hytta, finnes det sykkelruter både for trening og familieturer – kanskje i kombinasjonen med et seterbesøk eller en matbit på et av områdets serveringssteder.


Det selges fiskekort til fjellvann og elver. For den jaktinteresserte byr området på gode jaktmuligheter både på småvilt og storvilt. For langrenns-entusiasten kan vi nevne det omfattende løypenettet med mange mil med preparerte løyper bare på Dagalifjell, samt en rekke andre muligheter.


I umiddelbar nærhet finner man dessuten populære alpinanlegg. Med høydeforskjell på over 600m står ikke alpinopplevelsen i Uvdal tilbake for noe. Et snøsikkert klima sikrer dessuten frikjøringsentusiasten gode forhold på områdets topper eller i den omfangsrike bjørkeskogen