Hyttetomtene til Fjellservice ligger godt til rette i dalsiden, nærheten til skisenteret gir gode muligheter til aktivitet for barn og voksne igjennom hele året.

Fiskemulighetene er mange, og det er mulig å fiske i en av Norges desidert beste ørretelver som renner rett gjennom Uvdal. Uvdal er innfallsport til Hardangervidda Nasjonalpark, og hyttetomtene er gode utgangspunkt for turer i skog og mark. I Uvdal er det et aktivt jordbruk med sau, geiter, kyr, hester og en stor flokk med lama som er ganske nye i dalen.

Fra hytta er det dagsturavstand til Langedrag, Bjørneparken, Geilo og Rjukan. Dagalifjell ligger på motsatt side av dalen, et fjellparti med daglig oppkjørte langrennsløyper og både tur og fiskemuligheter.

Dagali opplevelser ligger rett i nærheten og tilbyr ulike opplevelser for hele familien. Hyttene som bygges, kan ha en boflate på inntil 100 m2 fordelt på ett plan. Dette gir muligheten for senge- og boltreplass for en stor familie.

Tomtene er et rimelig alternativ for å komme i gang med egen fritidsbolig.
Kontakt Vilhelm i Fjellservice Uvdal AS
Epost: vilhelm@havardsrud.no
Telefon: 97069800

Fjellservice Uvdal er et lite firma og har sin virksomhet hovedsakelig i fjellet med preparering av skiløyper. Vi leverer egenprodusert bjørkeved og yter tjenester; transport, snekkeroppdrag, ettersyn, rydding og vedlikehold med mer, til hyttefolk og fastboende.