Frognerhagen gård

En liten, idyllisk gård som ligger tett på elva Laagen og dresintilbudet på Numedalsbanen. 

 

Gården ligger langs togsporet og er et ypperlig stopp på dresinturen. Vi tilbyr opplevelser til vanns på våre SUPs (stand up paddleboards) eller i robåt. I tillegg har vi overnattingsplasser til telt eller hengekøye, samt åpen gård der du får hilse på dyra våre og hjelpe til med stell.

 

Sommeraktiviteter & arrangement i sommer:

 

DatoVarighet Aktivitet
30.06kl. 11-15Middelalder-SUP. Padling fra Veggli til Bygdetunet i Rollag. Omvisning i Rollag stavkirke. Lunsj og omvisning på Rollag Bygdetun.
13.0710-18Åpen gård. Besøk dyra våre. Vær med på stell og foring. Øksekast, stylter, natursti, hesteskokast, melkespannholding, trampoline.
13.07Kl.13-15SUP-tur Eidstryken. Padling fra gården, over fjorden og ned et lite stryk. Vi går dresinsporet tilbake til Frognerhagen.
14.07Fra kl.10.Lang-SUP. Fra Veggli til Djupdal.  Stopp i Rollag for lunsj. Hel dag.
03.08Kl.10-16Åpen gård. Besøk dyra våre. Vær med på stell og foring. Øksekast, stylter, natursti, hesteskokast, melkespannholding, trampoline.
03.08Kl.13-15SUP-tur Eidstryken. Padling fra gården, over fjorden og ned et lite stryk. Vi går dresinsporet tilbake til Frognerhagen.
04.08Kl. 11-15Middelalder-SUP. Padling fra Veggli til Bygdetunet i Rollag. Omvisning i Rollag stavkirke. Lunsj og omvisning på Rollag Bygdetun.

 

 

SUP
Et lite avbrekk fra dresinsykling eller bilturen? Da ligger brettene klare og venter på deg like ved banen. Du kan leie brett fra 1 time og oppover. Vi gir deg en kjapp innføring i hvordan du bruker brettet, før du tar deg en tur på Frygnefjorden. Mulighet for drop-in utleie og organiserte turer. Organiserte turer må forhåndsbestilles for grupper, minimum 6 deltakere

UTLEIE AV SUP
Du kan leie brett for en dag (eller fler) og ta det med deg til «ditt» vann. Det er oppblåsbart, i praktisk sekk, så det kan fraktes innover fjellet uten store problemer. Ta kontakt for reservasjon.

ORGANISERTE SUP-TURER
Vi tilbyr ulike turer for grupper, 6-12 personer.

Noen eksempler på turer:
– Lågen fra Veggli til Rollag.
– Kravikfjorden; Kravikfjord stasjon til Kjerre.

– Rundturer hvor vi bruker både dresin og SUP.

For å ha glede av SUP-turene, bør deltakerne være over 12 år.

Hvis du ikke ønsker å være med på fellesturer, evt har yngre barn med, kan vi friste med SUP-tur på Frygnefjorden, rett nedenfor Frognerhagen Gård. Her kan du leie SUP og padle på egenhånd. Du bestemmer selv hvor lenge. Nødvendig opplæring blir selvsagt gitt, før du drar ut på brettet.

Hvis du ønsker, og vi har kapasitet, kan vi bli med.

Ta kontakt, så samarbeider vi om et skreddersydd opplegg for deres gruppe. For mer info og booking se her

 

 

Overnatting:

Frognerhagen gård skal stå for utleie av Norefjord stasjon denne sommeren. Sesong 21.06-14.08.

Pris for leie av hele huset: 2500,00 pr natt.

En etasje: pris 1500,00. Da kan det være andre leietakere i den etasjen man ikke leier, og man må da dele kjøkken og bad med disse.

I 2.etasje er det sengeplasser til 6 (1 dobbeltrom og 2 sovesofaer i

stue)

I 1.etasje er det sengeplass til 4 ( 1 dobbeltrom og 1 sovesofa i stua)

Foto: SvingOm