Dagali Fjellpark i pinsen

Vannføring i Numedalslågen stiger, og det betyr at elva begynner å tilby sitt beste for rafting.

 

Mens for en uke siden hadde vi bare 30 kubikkmeter per sekund, i dag renner det 110 kubikkmeter per sekund i elva, og vi forventer mye mer til pinsen. Det er bra for rafting, noe padlere drømmer om. Jo flere kubikkmeter per sekund, jo raskere vannet renner, og jo mer moro man opplever på elva.

Vær ikke bekymret over at vi rafter i en elv, det er nettopp det som er morsomt, rafting, det er jo bare en forkortelse på „white water rafting“, hvitt vann, vannet som stormer ned fra fjellet. Nå kan du oppleve beste rafting i Norge nettopp i Dagali.

Guidene vet hvordan de skal oppføre seg i elva. De vet hvilken strekning å velge, hvilke stryk å rafte. I fjor arrangerte Dagali Fjellpark ,trening for sine guider . De har gjennomgått opplæring nettopp i den elva som de rafter på, i den kurskvaliteten som typen, karakteren og vanskelighetsgraden til elven krever. Alle raftingguidene fra Dagali Fjellpark fullførte Rescue 3 Europe Whitewater Rescue Technician – Pro course (WRT-Pro) i fjor. Dette er en internasjonalt anerkjent redningskvalifikasjon designet for profesjonelle raftingguider.

Bli med Dagali Fjellpark på rafting på fredag, lørdag eller søndag. For mer info og booking se her

De rafter kl. 10:00 og 14:00, vi arrangerer både familierafting, klassiske turer og FULL ON ekstremrafting. Om det var en større gruppe som ønsket rafting senere, for eksempel kl. 17:00, så vil vi med glede arrangere denne turen for gruppen privat, om det blir minst 10 personer.

Det ligger fortsatt litt snø rund elva, men du vil aldri fryse. Når du rafter, da padler du, og du blir varm. På lørdag hoppet til slutt nesten alle deltakere mellom isbiter i elva, så varm hadde de blitt.

Ta med deg: En stor håndkle, såpe, badedrakt til å ha på under neopren, termo-/ullundertøy (både leggings og T-skjorte) og ullsokker. Ta like gjerne to lag med ullsokker, og to lag med ullundertøy, det er det samme, ingen vil le av deg, bare kos deg og hopp i eventyret!

 

Det blir bra, du får en livsopplevelse.

 

© Kopirett 2023 - Nore og Uvdal Næringsselskap | Personvern | Utviklet av Akari