Ta «dugurden» på Vasstulan 1100, nyt utsikten og peiskosen før du drar tilbake til hytta.

Vasstulan 1100 Fjellkafé

Vasstulan 1100 ligger helt på toppen av Dagalifjell rett inntil FV 40. Det er ett ypperlig utgangspunkt for turer i fjellet, og på vinteren er det milevis av oppkjørte skiløyper rett utenfor døren.
Etter skituren, fjellturen eller bilturen er det fint å komme inn i den nyoppussede fjellkafeèn. Her er det lun og avslappende stemning med mye historie i veggene. →

Åpningstider
Fredag, Lørdag og Søndag: 12:00-18:00

I tillegg til fersk bakst, småretter og middagsretter har vi salg av lokalmat.

VASSTULAN HYTTEFELT
Vasstulan 1100 er trolig Norges høyest beliggende hyttefelt med tilgjengelig nye tomter.

Les mer

OVERNATTING
Hytter og leiligheter med høy standard.
_
_

Les mer

KURS OG KONFERANSER
Vasstulan 1100 er et perfekt utgangspunkt for kurs og konferanser.
_

Les mer

Hytter og leiligheter til leie. Vi har hytter og leiligheter i forskjellige størrelser, med plass til alt fra 2 til 50 personer. Ta kontakt så setter vi sammen en «pakke» som passer dere.

På Vasstulan 1100 kan dere selv velge om dere vil ordne dere selv eller benytte Fjellkafeen vår. Alle våre hytter og leiligheter har tv og wifi. Det er mulighet til å leie sengetøy og bestille sluttvask hos oss.

Ønsker du å leie en leilighet eller hytte hos oss? Send oss en forespørsel med ønsket periode til: booking@vasstulan.no eller kontakt oss på mobil 909 54 600

Priser fra kr 800.- pr natt.

Mer info om våre leiligheter:
Leilighet 1, 2, 3 og 4.
Leilighet nr 5, 6 og 7

Mer info om våre hytter:

Fjellvitt

Legg din neste konferanse, kurssamling eller arrangement til Vasstulan 1100!

Området byr på fantastiske muligheter sommer som vinter, liten eller stor. Det er milevis med oppkjørte skiløyper rett utenfor døren. 

Er dere klare for å prøve kiting, er dette et supert område.  Her kan dere skli rett ned i Uvdal Skisenter, som har alpinbakker på begge siden av dalføret.  Man kan besøke Dagali Fjellpark kun 10 km. kjøretur unna, her er bla. Norges lengste (og tøffeste) kjelkebakke.

I Dagali befinner også Dagaliopplevelser seg, der er det snøscootersafari, bilkjøring på bane og masse annet fart og moro. Her er det også rafting på sommerstid. Langedrag Naturpark må også besøkes. Her er Ulv, Gaupe, Elg og mange andre dyr. 
Geilo befinner seg bare en liten halvtime unna.

Vasstulan 1100 tilbyr fjellcafé og servering i moderne nyoppussede lokaler.

Vi legger gjerne til rette for ditt kurs/arrangement – kontakt oss på telefon 482 97 853 eller jorun@vasstulan.no.