tirsdag 8. oktober
Kongsberg

StartUpp – Kongsbergregionen

HAR DU EN GOD IDÈ?

Har du en spennende idé eller et nytt konsept? Det kan være et produkt, lokalmat, opplevelser, design og industri. Her er det den beste idéen eller produktet, formidlingsevne og potensiale som gjelder! Du får være med på workshop, samt presentere din idé for en utvalgt jury. Du får muligheten til å komme videre til fylkesfinale som holdes i Drammen, med attraktive premier.

En pitch er en muntlig eller visuell presentasjon av en forretningsidé. Den kjennetegnes av at den er kort, konkret og intens. Den har som formål å vekke interesse fra kunder eller investorer.

ÅRETS PITCHEKONKURRANSE I KONGSBERGREGIONEN 2019

WORKSHOP

Det er Workshop 8. oktober i Kongsberg. Vi ønsker å få med deltagere fra Kongsberg, Flesberg, Veggli, Nore og Uvdal. Det er lav terskel for å være med. Du får god hjelp av veiledere og inspiratorer med bred erfaring, samt coaching i hvordan du skal fremføre (pitche) ditt prosjekt best mulig. Dette er et unikt tilbud til deg som ønsker å lære å formidle budskapet ditt. Du kan vinne Det er kun 15 plasser som får være med på denne spennende reisen.

 

LOKALFINALE – KONGSBERGREGIONEN

Finalen 24. oktober arrangeres på Kongsberg trekkspillklubb. Alle kandidatene som var på workshop skal nå få presentere sine prosjekter for publikum. Dette blir et åpent arrangement med publikum, ta gjerne med deg venner og bekjente som heier deg frem. Andre aktører fra lokalmiljøet og næringslivet vil også inviteres. Publikum og dommere er de som bestemmer hvem som har gjort det best! Her treffer du også mulige kunder, samarbeidspartnere eller investorer, samt at det blir flotte premier.

 

FINALE – BUSKERUD

Samtlige regioner i Buskerud arrangerer StartUpp. Vinnerne av finalen i StartUpp Drammen blir med til den store finalen for Buskerud onsdag 13. november. Med en jury satt sammen av ulike fagfolk, skal prosjektene igjen presenteres og vurderes. Kanskje dette blir den siste dytten du trenger for å nå ut i verden? Her er det alle muligheter for en flying start!

Merk deg disse datoene og meld deg på!

  • 08 oktober – Workshop
  • 24. oktober – Lokal finale
  • 13. november – Fylkesfinale

PÅMELDINGSFRIST 30. SEPTEMBER 2019

Opptil 15 deltakere kan være med, men vær rask! Her gjelder førstemann til mølla – prinsippet.

Det er gratis å være med i StartUpp Kongsbergregionen.

Epost: [email protected]

For mer info og påmeling se her 

 

Datotirsdag 8. oktober
TidspunktHele dagen
StedKongsberg