lørdag 30. november, kl 19:00
Sevletunet, Rødberg, Norge

Julebordshow: Skjemt og alvor med Knut Buen & Halvor Kleppen

Velkommen til julebordshow med den uslåelige duoen Knut Buen & Halvor Kleppen og deres gjennomførte og hysterisk morsomme kavalkade «Skjemt og alvor med Knut & Halvor»!

JULEMIDDAG M. SHOW OG DANSEFEST
På scenen blir det hardingfelespill, historiefortelling og skrøner. På buffeten blir det nydelig rakfisk, pinnekjøtt og ribbe med tilbehør – sjølsagt blir det også alles favoritt – riskrem med rød saus og kaffe – til dessert. Maten og showet vil nytes rundt langbordene i gildehallen.

KNUT BUEN er en av Norges fremste utøvere på hardingfele, komponist, folkeminnesamler, skribent, rosemaler, gårdbruker og forretningsmann. Buen har gjort et allsidig arbeid innenfor folkemusikken og annen folkekultur, og som formidler av denne. Han er spelemann, forfatter, komponist, kåsør, forlegger og impresario.

HALVOR KLEPPEN er en norsk journalist, forfatter, fjernsynsunderholder og en av grunnleggerne av Bø Sommarland. Kleppen ble kjent i hele landet da han tidlig på 80-tallet ledet TV-programmet Hobby på NRK. Der limte han sammen gamle ispinner til miniatyr-krigsskip og brettet servietter til ganske avanserte propellfly. Han var også en gang i tida Marguns lærer på reiselivsstudiet på Høgskolen i Bø, og hun kan røpe at timene hans var alt annet enn kjedelige.

FEST
Etter at denne fantastiske duoen har gjort sitt, spiller Bekkeseth’ene aka The Bekkeseth’s – som vi liker å kalle dem – opp til dans på toraderne sine. Baren er åpen og det samme er dansegulvet.

INKLUDERT
– Inngang
– Julebuffet m. dessert og kaffe
– Show
– Toraderkonsert & fest

PRIS
Kr. 750,- (inkl. show, julematbuffet og fest)
Kapasitet: 90 personer. Førstemann til mølla!
ID: 22 år

BESTILLING
Send oss en epost med ANTALL + FULLT NAVN + ADRESSE til [email protected]
OBS. Kun forhåndsbestilling. Påmeldingen er bindende.
Påmeldingsfrist: 16. november.

Både større og mindre grupper er velkomne; ta med kollegaene, vennegjengen, naboen eller familien. Vi gleder oss til en helaften sammen med dere!

OVERNATTINGSPAKKE
Overnatting m. oppredde senger, håndklær og frokost
Julebord m. julematbuffet, show og dansefest
Kr. 1250,- pp i dobbeltrom.

For mer info se her

 

Datolørdag 30. november
Tidspunktkl 19:00 - 02:00
StedSevletunet, Rødberg, Norge
AdresseSevletunet, Rødberg, Norge