Hardangervidda Opplevelser

Hardangervidda Opplevelser gir deg 7500 dekar eksklusivt ørretfiske på Europas største høyfjellsplatå.

Dette er fisketilbudet for dere som er på utkikk etter de helt spesielle fiskeopplevelsene. Det er kun gjestene på Hette som har lov til å fiske i de 6 vannene, hvor dere i tillegg har anledning til å forsøke lykken i elvene.

Hyttene ligger samlet på vidda like ved Hettefjorden. Alle hyttene er godt utstyrt med både vedovn og kokemuligheter for matlaging.

Fiske:

Det er kanskje på tur med fiskestanga man virkelig opplever stillheten og naturen Hardangervidda kan by på. Sesongen begynner allerede i juni og strekker seg til sensommeren. I våre vann kan man fiske året rundt.  For mer info om fiske se her

Overnatting

Hytteutleie på Norges flotteste høyfjellsplatå, et perfekt utgangspunkt for eksklusivt ørretfiske i unike omgivelser. For booking og mer info se her

 

Transport og turen til Hetteområdet. 

Reisen til Hardangervidda Nasjonalpark er et eventyr i seg selv. Turen går gjennom bratte fjell, bygder ved fosser og fjorder. De fleste som kommer til oss tar båten MS Mårfjord for deretter å gå i ca 1 1/2 time til hyttene på Hette. Men man kan også komme til hyttene på en litt mer høytsvevende måte.

Kontaktinfo:

+47 95 10 37 77
+47 90 99 30 30

Eller send en e-post: post@hardangerviddaopplevelser.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *