Kampanjen «Sykle til jobben»

Nore og Uvdal kommune har valgt å betale for deltakelse for alle innbyggere og de som jobber i kommunen for å gjøre dere litt sprekere i en vanskelig covid-19 tid.

Selv om kampanjen heter «Sykle til jobben» er det ikke bare sykkel som registreres. I treningsdagboken kan du logge alt fra frisbeegolf og skating til langrenn og bedriftsfotball. Vi heier på all aktivitet! Vi arrangerer konkurransen og deler ut premier, utfordringer og nyheter gjennom hele kampanjeperioden.

Nore og Uvdal kommune betaler deltakelse i Sykle til jobben for alle bedrifter og deres ansatte, i tillegg til alle innbyggere i kommunen over 15 år.

I en tid med mye hjemmekontor, inaktivitet og lite sosial kontakt, er Sykle til jobben et meget godt tilbud for å bedre psykisk og fysisk helse blant de ansatte i din bedrift. Som deltaker av kampanjen motiveres du til å bli mer aktiv og du får en opplevelse av samhold, tilhørighet og fellesskap.

Sykle til jobben er Norges største og eldste årlige aktivitetskampanje, og arrangeres av Norges Bedriftsidrettsforbund. Kampanjen varer fra 20. April til 18. juni 2021 og målet er å få flest mulig i hverdagsaktivitet.

Deltakerne registrerer sin aktivitet, melder seg på i bedrift eller deltar individuelt, lager lag og skaper aktivitetsglede. For dere som bedrift ser vi at man klarer å engasjere flere hvis man oppretter lag internt i bedriften som da utfordrer hverandre internt. Man kan jo også utfordre andre bedrifter til å bli med å dermed kåre den «sprekeste bedriften i kommunen» etc.

Påmelding direkte her

Besøk gjerne vår nettside for mer informasjon om kampanjen her

Følg oss på @sykletiljobben og del din aktive hverdag med #sykletiljobben

Vi håper du ønsker å delta med oss på Sykle til jobben i 2021!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *