Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Fentetrøkket 2021

august 21, 2021

Velkommen til Fentetrøkket 2021
å begynner det å fylle seg opp til årets FENTEtrøkk, men det er enda mulig å melde seg på .
Vi i Fentun har gleden av å invitere damer i alle aldre til årets FENTEtrøkk som arrangeres for 22. gang i 2021, på Dagalifjell i Uvdal.
Helgens hovedattraksjon er fjellmarsjen hvor du kan velge mellom to fjellturer i lett og variert høyfjellsterreng på Hardangervidda Øst.
I tillegg vil det være gode måltider og et lokalt Fentunmarked hvor det selges lokalprodusert mat, husflid, kunsthåndverk, skinnfellarbeider etc. Her er det mulig å sikre seg mye fint!
Det som ellers kjennetegner FENTEtrøkket er at deltagerne kan delta i fellesskapet og nyte den fantastiske naturen på Dagalifjell med venner og familiemedlemmer. Kanskje blir man kjent med nye personer også!
Når turen er unnagjort utdeles det pins til alle deltakere.
Vi følger gjeldende smittevernregler under arrangementet.
Etter fjellmarsjen lørdag skal Bjørnar Blaavarp Heimdal opptre. For de som ikke kjenner han, kan vi nevne at han er en viktig tradisjonsbærer av folkemusikken i Numedal. Han har tidligere jobbet som hallingdanser på heltid og er blant annet medlem av dansekompaniene Frikar og Kartellet. Han har turnert mye i både inn- og utland.
På Fentetrøkket skal Bjørnar vise frem noe av den særegne folkemusikkarven fra Numedal. Her blir det heftig hattespark, barsk bjønnedans og spenstig springar.

Detaljer

Dato:
august 21, 2021
Kategori for Arrangement:

Arrangør

FENTUN
Telefon:
908 36 665
E-post:
post@torsetlia.no
View Arrangør Website

Sted

Vasstulan1100
Vasstulan1100
Uvdal, 3632 Norge
+ Google-kart
Telefon:
482 97 853
View Sted Website