DagaliOpplevelser og FullOn tilbyr vannvittige(!) opplevelser i ville og vakre omgivelser ved Numedalslågen. Her kan du oppleve rafting, elvebrett, paddleboarding og andre tøffe vannsportaktiviteter. 

 

Mer info: Dagaliopplevelser.noFullOn.no

RAFTING

Rafting er en actionfylt aktivitet som passer alle Numedalslågen byr på storslått natur og store flotte stryk. Dagaliopplevelser og Fullon tilbyr ulike typer rafting turer som passer for alle alders grupper. Ved å ta i bruk forskjellige stryk i Numedalslågen kan de tilby alt fra tøffe ekstreme turer til familieturer med vannlek.

Mer info: Dagaliopplevelser.no / FullOn.no

Stand Up Paddleboarding

Lær Stand Up Paddleboarding med FullOn. SUP er verdens raskest voksende sport noen gang og øker i popularitet ikke bare i utlandet. I løpet av en økt med FullOn vil du tilegne deg et solid grunnlag for stående padling, som du lett tar med seg videre for egenutvikling. Ved å padle stående får du også ett helt nytt inntrykk av livet i vannet, og du får mulighet til å se vannet, bunnen, fisk og stein bedre en ved å sitte i en båt..

Mer info: FullOn.no

Elvebrett

Du får en opplevelse i ett med elven, der du kan surfe, forsere elvestryk og virkelig kjenne på naturkreftene.

Mer info: Dagaliopplevelser.no

Juving

Utforsk det gjemte Ølmosjuvet, rappeller, hopp og skli ned vannfall og bergvegger. Opplev naturen i områder som er utilgjengelig uten spesialutstyr og opplæring, og nyt følelsen av nye erfaringer, trygt guidet av profesjonelle instruktører. Juvturen tilbyr morsomme vannsklier, hopping i jettegryter og rappellering.

Mer info: Dagaliopplevelser.no