Drømmer du om å kjøre bilslalom eller sette deg bak rattet på en go-kart eller Powerturn Buggy? Uvdal byr på fartsfylte og gøyale aktiviteter på hjul for alle aldre!

BILSLALOM

I sommersesongen har vi en rundbane på flystripen, en utfordrende asfaltbane. På vinteren kjører vi også, da på snø! Vi starter med litt kjøretekniske tips, før man får prøve seg på banen. Som regel avslutter vi med en konkurranse med tidtaking. Premie til vinneren!

Bilslalom er et kjempefint produkt for firmaturer, utdrikningslag og andre mindre grupper, og brukes gjerne som en del av et arrangement for større grupper. Vi kan love at dette er noe som setter fart i adrenalinet i kroppen!

Minimum 4 personer.

Mer info: Dagaliopplevelser.no

GO-KARTS

Hele sommeren, pluss høstferien holder vi åpent for drop-in på gokartbanen, 09.00 –19.00 hver dag. Lørdager anbefaler vi forhåndsbestilling, da det som regel er fullbooket i sesongen. Vi har et komplett anlegg med 20 karter, tidtakningsutstyr og baneelement.

Her kan du konkurrere med rundetider eller kjøre kvalifiserende runder for deretter å kjøre en finale/ cup. I en cup kjører vi 1-2 innledende treningsheat, før vi deler dere inn i lag og avslutter med en lagkonkurranse.

Gokart er populært hos alle slags grupper, særlig er skoleturer og utdrikningslag gjengangere, men også mange firmaer ønsker en gokartcup som en del av en større pakke.

Vi kan også tilby barne-karter, dvs. en mindre gokart som er tilpasset de mellom 8 og 12 år. Barn under 8 år (må fylle 8 inneværende år) kan av sikkerhetsmessige årsaker ikke kjøre gokart på vår bane.

Mer info: Dagaliopplevelser.no

POWERTURN BUGGY

Som de eneste i Norge, kan vi tilby den morsomme aktiviteten – Powerturn Buggy! Se for deg et kjøretøy som ser ut som en stor gokart med veltebur. Hvert bakhjul har hver sin uavhengige motor, som kontrolleres av førerne med hver sin spak. Hverken pedaler eller ratt. Buggiens to kontrollspaker har både gass og brems. Dette gjør at du kan utføre utrolige stunt, som å snurre rundt på stedet og gå opp på to hjul. Moroa stopper ikke her, to personer kan kjøre buggien på en gang, ved å bruke en spak hver. Det rette ordet her er vel “organisert kaos”

Powerturn buggien kan få en fart på opp mot 50km/t. Grunnet dens unike oppbygging kan den, med drevene sjåfører komme seg rundt løypen raskere enn et vanlig kjøretøy. Powerturn Buggies er perfekt for teambuilding for store og små grupper. Bruk av Powerturn Buggies krever et godt samarbeid mellom førerne, og er en morsom konkurranseform.

Mer info: Dagaliopplevelser.no