Langedrag Naturpark i pinsen

Gøy på Langedrag!

Våren er starten på nytt liv for naturen. Planter kjemper seg fram fra snøen og rundt om kring gjør dyr seg klar for å sette nye liv til verden.

 

Langedrag har åpent og som alltid mange gode opplevelser å dele med deg i hele pinsen, hver dag fra kl. 10 -18.00
Bjørk har fått elgkalv, og det ventes på at Ea skal kalve også. Det er nyfødte reinsdyrkalver og kje og det er noen kyr som nok føder ganske snart!

Se hva du har lyst til å være med på, eller hva som skjer når du kommer på besøk. Aktivitetskalenderen gir oversikt over alle temahelger, kurs, leirer etc. Aktiviteter som går hver dag kan du booke gjennom vår online booking her

Parken er åpen for overnatting og dagsbesøk 362 dager i året!

Åpningstid 10-18 alle dager.

 

Tips til aktiviteter:

  • Dyrevenn helg

Hver dag er det mulig å få seg dyrevenner på Langedrag, men vi har noen spesielle helger gjennom året hvor vi gir barn som er på overnattingsbesøk enda flere opplevelser og unike møter med dyrene våre.

Kanskje har du blitt kjent med Marte og hennes ville venner? Visste du at på Langedrag kan du prøve mye av det samme som Marte; stå på hesten, mate fjellreven eller møte de kosete huskyene?

Kom til Langedrag og bli en del av eventyret du også, for påmelding til dyrevenn helg finner du booking her

For mer aktiviteter se Langedrag Naturpark

 

Ønsker du overnatting i forbindelse med besøket på gården er det flere muligheter:

  • Inkludert i overnatting er inngang til parken (både ankomstdag og avreisedag), middag, frokostbuffet, lunsjpakke og deltagelse i morgenstell og kveldstell med dyrene. I helgene og i skolens ferier er det full guiding og da får man være med inn til reinsdyr, elg og fjellrev og være med på foring av ulv og gaupe. I ukedagene kan man være med på foring av elg, ulv og gaupe. Se dine muligheter her

Mat og drikke:

  • I hovedbygningen finner du vår største kafeteria. Her har vi diverse lunsj- og middagstilbud, samt kioskvarer og vår egenproduserte is og ost. Kafé åpen alle dager fra kl. 11 – 17.00.
  • I Nystugu kan du sitte med egen matpakke og drikke. Dette er en liten peisestue som ligger vegg i vegg med resepsjon og butikk. Utendørs kan du selvsagt nyte maten din hvor du ønsker, men pass opp for sultne geiter!
  • Langedrag har drevet med geiter og ysting så lenge det har vært folk på gården. Du kan kjøpe med deg hjemmelaget hvit- og brun geitost i kafeteriaen.

© Kopirett 2023 - Nore og Uvdal Næringsselskap | Personvern | Utviklet av Akari