Dagali Opplevelser med vinteraktiviteter

Mens vi venter på vinteren!

Dagali Opplevelser holder nå åpent for grupper, men det må forhåndsbestilles.

Vi kan tilby painball, Powerturn Buggie og bilslalom frem til snøen kommer. Se våre aktivitetssider for mer informasjon. Vi sørger også for overnatting og mat for de som ønsker det.

Vi er en helårs bedrift, som har nødvendig kompetanse og nok utstyr til å gjennomføre små og store arrangement, som vi skreddersyr sammen med kunden. Det gir trygghet for våre kunder, enten det er en skoleklasse, en familie eller et firma på tur, fordi vi kan gi deg forutsigbarhet.

Vi har stor bredde på aktivitetstilbudet, her finner du noe for de fleste. Ta gjerne kontakt for et uforpliktet tilbud, ønsker du å leie hele stedet med din familie eller bare noen få venner nå i Cocid19 tider er det også en mulighet. Vi er veldig opptatt av sikkerhet for våre gjester, det er noe av det viktigste.

For mer info se våre nettsider

Kontaktinfo:

Tlf. +47 32093820

E-post: post@dagaliopplevelser.no 

Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *