Juletid på Rødberg hotell

Årets juleborddager vil starte 14 november.

Grunnet Koronasituasjonen har Rødberg hotell byttet ut den tradisjonelle og klassiske julebuffeten med en juleinspirert 3 retters meny.

Av den grunn er det også begrenset plasser, så det lønner seg å være tidlig ute med å bestille. Alle husstander og kohorter for eget bord, fredag og lørdag legger hotellet til rette for deg og din gruppe.

Det vil gjennomføres 3 bord settinger i restauranten som kan bestilles via telefon +47 32741640 eller e-post: post@rodberg.no

Det er pr. nå mulighet for kun max 50 sitteplasser inne og det gjennomføres med tre bordsettinger, den første fra kl. 16 -18.00/ kl. 18-20.00 / kl. 20 – 22.00

På denne måten vil vi sikre oss en forsvarlig gjennomføring av alle julebord både for gjester og ansatte.

Hotellet tilrettelegger også med god avstand i både møterom og under måltidet. Ved behov for avskjermet selskapslokale ta kontakt, større grupper kan bestille eget lokale.

Ønskes det overnatting har hotellet enkeltrom til kr. 900,-/ dobb. kr. 1250,- alle rom er med frokost.

Dersom det ønskes catering, send inn en forespørsel på mail med antall personer, navn, dato og klokkeslett til e-post: post@rodberg.no 

Dette er årets julemeny:

Forretter:

  • Carpaccio av lokal elg med ruccola, rømme og selvplukket tyttebær
  • Tradisjonell røkelaks med eggerøre på toast
  • Selvfisket rakfisk fra Hardangervidda med rødløk, rømme, purre, lompe og smør

Hovedretter:

  • Sprøstekt ribbe med Lenes hjemmelagde medisterkaker, julepølse, rødkål, sjy og poteter
  • Pinnekjøtt med kålrotstappe, sjysaus og poteter
  • Lammeribbe med kålstuing, sø og poteter

Dessert:

  • Irenes riskrem med hjemmelaget solbærsaus
  • Husets hjemmelagde karamellpudding
  • Clas sin utsøkte multekrem

Pris for juletallerken i café er kr. 299,-

For mer info og booking se Rødberg hotell

Velkommen til hyggelige førjulsdager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *